TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emilio Ingrossos vändning efter orden om Phillipe Cohen

19 jun, 2020 
Emilio Ingrosso och Phillipe Cohen
Pappa Emilio var skeptisk när Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återförenades förra året.
Nu verkar det dock som att han har mjuknat en del och istället stöttar paret.
Annons
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin IngrossoBrand logo
Bianca Ingrossos bråk med Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohens, 25, har haft ett av- och på-förhållande i över sex år. Förra året gjorde paret slut men återförenades igen i vintras. Efter det verkar det som att relationen går spiktrakt framåt och Phillipe har nu mer eller mindre flyttat in hos flickvännen.

Nyligen avslöjade Bianca att hon och Phillipe har gjort en drastisk förändring för att försöka åtgärda det som inte fungerar i deras relation. De har nämligen börjat gå i parterapi.

– Det har varit väldigt mycket upp och ner. Vi behöver reda ut saker. Vi kan vara bra på att sopa saker under mattan. Vårt problem är att vi inte har hittat vår typ av kommunikation, sa hon i en vlogg.

Hårda orden om Phillipe Cohen

Phillipe Cohen har genom åren kommit väldigt nära hela Biancas familj. I Wahlgrens värld har tittarna fått se honom följa med på både middagar och resor ihop med bland andra Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 52, och lillebror Benjamin Ingrosso, 22.

Annons

Sedan Phillipe och Biancas återförening har Pernilla vid flera tillfällen uttryckt sin glädje över att ha honom tillbaka i familjen. Pappa Emilio Ingrosso, 54, har dock varit lite mer kritiskt inställd till dotterns av- och på-förhållande.

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, har Emilio Ingrosso tidigare sagt i Wahlgrens värld.

Kärleksfulla hälsningen till paret

Det verkar dock som att Emilio har mjuknat en hel del inför Phillipe. När Bianca Ingrosso tidigare i veckan la upp en bild på Phillipe Cohen på Instagram var pappan snabb på att visa sin kärlek och sitt stöd till paret.

”Han där”, skriver Bianca i inlägget, varpå Emilio har lämnat ett par röda hjärtan i kommentarsfältet.

Även Emilios hustru, Åsa Ingrosso, har skickat en likadan kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons