Emilio Ingrossos ord efter bilderna på Bianca och Phillipe

När Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återförenades i våras ställde Emilio Ingrosso ett ultimatum på svärsonen.
Nu har det unga paret börjat visa upp sin relation igen efter månader av tystnad – och nu har pappa Emilio reagerat.

Bianca Ingrosso har onekligen haft ett turbulent kärleksår 2019. I början av året avslöjade hon under en pressträff för Wahlgrens värld att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen var över.

Paret har förvisso haft en av-och-på-relation under sina fem år tillsammans, och liksom de tidigare gångerna lyckades de hitta tillbaka till varandra efter några månader isär.

Men återföreningen har inte varit smärtfri. I slutet av sommaren började Bianca Ingrossos följare och fans att fundera på hur det stod till mellan paret, detta efter att de varken synts i varandra sociala medier – eller ens följde varandra längre.

Bianca och Phillipes nya bilder tillsammans

I augusti bekräftade Bianca för Hänt att förhållandet gick ”upp och ned”, men att hon aktivt valt att inte prata om det offentligt.

– Saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa hon då.

Nu verkar det dock som att de klurat ut den lilla detaljen, för de senaste veckorna har de synts tillsammans i sociala medier. Det verkar som att Bianca Ingrossos familj känner till att relationen blomstrar igen – och jublar åt det. I mellandagarna delade Bianca med sig av bilder från en middag med Phillipe, något som fick hennes egen pappa Emilio Ingrosso att reagera.

Emilio Ingrossos önskan till Bianca och Phillipe

”Kan vi inte ha en middag hos dig vi 4 så får Philipe laga mat”, har han skrivit i ett meddelande till Bianca Ingrosso som hon nu visar upp på Instagram storie.

Tv-profilen skrattar dock gott åt sin pappas otålighet när han vill ha reda på vilken tid de ska komma till Bianca, trots att de inte ens bestämt en dag då de ska ses.

”Pappa är en sån person”, skriver Bianca till konversationen och gör en skrattande emoji.

Bianca och Emilio Ingrossos konversation om Phillipe Cohen

Emilio är tydlig i sin önskan om att Phillipe ska laga mat åt dem.

När Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återförenades efter vårens uppbrott var Emilio Ingrosso inte helt nöjd med dotterns förhållande. I ett avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna se hur Bianca berättade att Phillipe skulle med på en familjemiddag, varpå Emilio gjorde klart att han tänkte prata med sin svärson.

– Jag kommer säga ett och annat till honom: ”Om du gör det här en gång till så är du inte välkommen i den här familjen en gång till”, berättade Emilio Ingrosso i programmet.

Nu verkar det dock som att relationen mellan Biancas pappa och Phillipe är mer än god, och det är förhoppningsvis även den kommande middagen som Phillipe ska bjuda på.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/Exp/TT