LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emilio Ingrossos glädje över Phillipe – orden om svärsonen

30 dec, 2019 
Emilio Ingrosso är chockerad över svärsonens drag.
Nu när Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen börjat visa upp sin kärlek öppet blir pappa Emilio Ingrosso glatt överraskad över ett speciellt drag hos svärsonen.
”Pappa är i chock”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.
Annons

Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso: ”Bara en tidsfråga innan hon går in i väggen”Brand logo
Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso: ”Bara en tidsfråga innan hon går in i väggen”

Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 24, har haft ett minst sagt på- och av-förhållande. De har gjort slut ett antal gånger för att sedan vara tillbaka med varandra, upp över öronen förälskade. När Hänt träffade Bianca Ingrosso i augusti berättade hon hur deras status var just då.

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, sa hon då.

Biancas föräldrar har varit rätt förtegna kring att kommentera relationen, men en som verkat vara rädd för att Bianca ska bli sårad är pappa Emilio Ingrosso. Bland annat gav han svärsonen en liten ”varning” i ett avsnitt av Wahlgrens värld på Kanal 5, som spelades in i mars tidigare i år.

Det var när Bianca berättade för sin pappa att hon skulle ta med Phillipe till en middag som han gjorde klart för henne att han tänkte ställa honom mot väggen.

Annons

– Jag kommer säga ett och annat till honom: ”Om du gör det här en gång till så är du inte välkommen i den här familjen en gång till”, sa Emilio Ingrosso i programmet.

När Bianca Ingrosso pratade med sin pappa om återföreningen med Phillipe verkade han ogilla det hela, då han vet hur mycket Phillipe sårat hans dotter.

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, sa Emilio Ingrosso i programmet.

Emilio imponerad av Phillipes talang

Då Bianca Ingrosso valt att hålla relationen med Phillipe utanför sina sociala kanaler har flera följare undrat om paret gjort slut igen. Men de senaste dagarna har Bianca gjort en vändning och Phillipe har sedan dess synts flera gånger i hennes sociala medier. Bland annat i en video på hennes Youtube-kanal med titeln ”Jul med Phillipe”.

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, säger Bianca i videon.

Nu delar paret och Biancas pappa Emilio Ingrosso dessutom bilder på Instagram som visar att de äter middag tillsammans. Emilio Ingrosso verkar dessutom vara imponerad över svärsonens matlagning.

”Pappa är i chock över hans matlagning”, skriver Bianca till en Instagram story där hon filmar pastan.

På Emilios Instagram har han lagt ut en Instagram story med bild på maträtten och skriver:

”Gjord av Phillipe Cohen”, följt av en emoji med hjärtögon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Patrik Österberg/TT

Annons