Emilio Ingrossos drag – efter Benjamin Ingrossos beslut med Melina Criborn

Emilio Ingrosso, Benjamin Ingrosso, Melina Criborn

Benjamin Ingrosso bor tillsammans med det gifta paret Melina Criborn och Jacob “Nause” Criborn.
Nu visar sig Emilio Ingrosso ha gjort ett drag för att få sonen att trivas i sin egna bostad.

För snart ett år sedan avslöjade Benjamin Ingrosso att han skulle flytta hemifrån. När Hänt träffade honom under Rockbjörnen 2019 kände han sig både taggad och nervös inför det stora livsbeslutet.

Stora planerna för lägenheten

I programmet Wahlgrens värld får tittarna följa med i Wahlgren/Ingrosso-familjens liv. Under ett avsnitt av den senaste säsongen visade Benjamin glatt upp sin nya lägenhet.

Till skillnad från Biancas 97 kvadratmeter stora Östermalms-trea, visade sig Benjamins nya lya bestå av endast ett rum och kök. Benjamin var dock intet helt nöjd med hur lägenheten såg ut vid tillfället men förklarade i programmet att han ska renovera en hel del.

Benjamins ovanliga boendesituation

Trots att det nu gått ett bra tag sedan Benjamin offentliggjorde att han skaffat ett eget boende så är det inte där han bor idag. Benjamin bor nämligen hos familjevännerna Melina Criborn, 30, och Jacob “Nause” Criborn, 30. Paret, som nu väntar sitt första barn, uppdaterar veckovis med nya videor på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. I den första videon som Melina publicerade berättade hon att det inte bara är hon och hennes man som bor i lägenheten. Benjamin har nämligen bott där sedan flera månader tillbaka, vilket är något som de alla tre trivs bra med.

Boendekonstellationen har dock väckt en hel del frågetecken hos Youtube-tittarna. Det visade sig snabbt nämligen vara så att tittarna inte förstod varför Benjamin beslutat sig för att bo med ett gift par. Melina och Jacob har därför  flertal gånger förklarat att artisten är en av deras bästa vänner och att det fallit sig hel naturligt att de ska bo ihop alla tre.

Emilio Ingrossos drag

Melina har tidigare även berättat att trion sover i samma säng och att det i nuläget inte finns några planer på att Benjamin ska flytta ut. I samma video erkännande både Jacob och Melina att de faktiskt hoppades att Benjamin inte skulle byta boende även om paret snart får tillökning i familjen.

Men i en ny video på Benjamins syster Bianca Ingrossos Youtube-kanal ser det nu ut som att det kanske blir annorlunda. Pappa Emilio Ingrosso har nämligen sett till att Benjamin ska bli nöjd med sin egna lägenhet och både renoverat samt inrett, det avslöjar nu Bianca.

– Vi är i Benjamins lägenhet som är så fin med stora fönster och jättestort ljusinsläpp. Det är så jäkla mysigt och fint här. Min pappa har gjort köket och beställt möblerna. Det är så fint, säger Bianca i videon.

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso och Emilio Ingrosso.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Youtube