Emilia Wahlunds oro under graviditeten med Marcelo

Emilia Wahlund och Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña väntar barn.
Men nu delar Emilia med sig av något mindre roligt. Hon tampas nämligen med cellförändringar.
”Jag vill inte riskera något”, skriver hon till Hänt.

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 22, har varit ett par i över ett år.

Nyligen avslöjade paret att de väntar sitt första barn. Det var genom ett inlägg på Instagram som Emilia avslöjade nyheten. På fotot ser man barnskor och en ultraljudsbild.

Inlägget överöstes av grattis-kommentarer och på sin Instagram-story tackade Emilia för den fina responsen. Hon menade att hon var så nervös innan hon publicerade inlägget.

”Aldrig varit så nervös inför ett inlägg, men responsen från er är helt fantastisk, på riktigt jag finner inga ord, TACK”, skrev hon då.

Men en graviditet är oftast inte helt problemfri. Emilia har redan börjat oroa sig över en sak, nämligen cellförändringar. På sin Instagram-story skriver hon att hon haft problem med cellförändringar i flera år och att hon återigen har fått en kallelse att komma tillbaka till sjukhuset.

”Jag är så trött på det här nu. Jag har haft problem med detta i sexton år. Så fort mina cystor försvann så fick jag cellförändringar. Cellförändringarna som dom dessutom trodde skulle försvinna av sig själv. Har dom gjort det? Nej. Jag orkar verkligen inte.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag vill verkligen inte göra någon undersökning eller något alls under min graviditet heller”.

Undran till följarna

Hon skriver vidare att hon för några veckor sedan var på en undersökning på grund av cellförändringarna – vilket inte var en rolig upplevelse.

”Har redan gjort en undersökning i början av denna graviditet och det var hemskt”, skriver hon.

Hon ställer även frågor till sina följare:

”Har någon haft cellförändringar under en graviditet? Jag har fått höra att man inte ska göra något under graviditeten men nu mår jag hem detta?”

Berättar om oron

För Hänt berättar Emilia mer om hur det känns med cellförändringarna och oron att det är kvar under graviditeten.

”Jag har fått kallelse igen på grund av att cellförändringarna inte har försvunnit under en längre tid. Jag vill inte riskera något så kommer inte göra något förrän efter bebis kommit”, skriver hon i ett meddelande och fortsätter:

”Det känns såklart jobbigt men många har skrivit att dom gått igenom samma sak under graviditeten och att dom tar kontrollerna efter förlossningen just för att inte riskera något”.

FOTO: TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlunds nya barnbesked med Marcelo Peña

Senaste nytt