Emilia Wahlunds nya barnbesked med Marcelo Peña

Marcelo Peña och Emilia

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har ännu inte bekräftat att de är ett par men verkar ändå vara sambor.
Nu berättar Emilia om sin dröm att bilda familj.
– Jag vill jättegärna, skriver hon på Instagram.
Slå på ljud

Det var i våras som det började ryktas om att dokusåpa-profilen Marcelo Peña, 28, hittat en ny flamma. Snart visade det sig att hon heter Emilia Wahlund, 20, och kommer från Gävle.

När Hänt pratade med Marcelo i maj avslöjade han dock att relationen inte är seriös. Anledningen ska då ha varit att han inte ville ha ett förhållande under sommaren.

– Jag har varit i ett förhållande varenda jävla sommar känns det som, så den här sommaren ska jag bara njuta av min egen tid och inte behöva tänka på att ta hänsyn till någon annan person, sa han då.

På den direkta frågan om han och Emilia var ett par svarade Marcelo:

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans.

Marcelo Peña dementerar relationen

I höstas skulle Marcelo Peña vara med i Live date, som sändes på Viafree. Men strax innan det var dags för Paradise hotel-profilen att dejta i direktsändning blev han kickad från programmet. NENT groups presschef, Susanne Nylén, avslöjade att anledningen var att de inte kunde garantera att Marcelo är singel.

– Vi har fått flera indikationer på att han inte är singel men ord står mot ord. Oavsett kände vi att det var mest rättvist mot alla inblandade att välja en ersättare, sa hon.

Efter att Marcelo tagit hem vinsten i Paradise hotel erkände han att relationen är komplicerad.

– Jag har aldrig varit med om ett så komplicerat förhållande. Det är skumt. 

Emilia Wahlunds nya barnbesked

Emilia Wahlund har dock avslöjat att hon och Marcelo är sambor. I oktober ändrade hon sin relationsstatus till ”i ett förhållande”, vilket man inte kan se på Marcelo Peñas Facebook-sida.

Under en frågestund på Instagram svarar Emilia nu på en fråga om hon och Marcelo vill ha barn tillsammans i framtiden. Följaren har även frågat ifall paret har planer på att flytta ihop.

”Jag vill jättegärna ha barn i framtiden men absolut inte än. Vi bor faktiskt redan tillsammans”, svarar Emilia Wahlund.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram

SENASTE NYTT!