LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emilia Lantz första ord om relationen med Lance Hedman

13 feb, 2020 
AvIda Gustafsson
Lance Hedman flickvän Emilia Lantz
I början av februari bekräftade Lance Hedman sin nya relation med flickvännen Emilia Lantz.
På Instagram ses paret numera ofta på bild ihop – och nu uttalar sig Emilia om relationen för första gången.
Annons
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s danceBrand logo
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s dance

Som son till Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 46, har Lancelot ”Lance” Hedman, 19, levt en stor del av sitt liv i rampljuset. Men på senare år har han dessutom gjort sig ett namn på egen hand.

Idag kan Lance nämligen titulera sig som DJ och tillsammans med vännen Linton Calmroth har han släppt flera låtar. Duons påbörjade musikkarriär kunde dessutom ses av svenska folket i den egna realityserien Lance vs Livet som visades under två säsonger på Viafree.

Bekräftade nya relationen

2017 blev Lance Hedman tillsammans med Paradise hotel-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 26. Förhållandet var stormigt och paret gjorde slut flera gånger innan de under våren 2018 bestämde sig för att gå skilda vägar helt och hållet.

Nu, ungefär två år senare, har Lance Hedman hittat kärleken på nytt. I december la tv-profilen upp en bild på Instagram story där han kysser en tjej, men det var inte förrän i början av februari som Lance bekräftade den nya relationen.

Annons

– Hon är min tjej, ja, det är allt jag kan säga. Sedan får bilderna tala för sig själv, sa Lance till Aftonbladet då.

Lance Hedmans nya kärlek är 28-åriga modellen Emilia Lantz och på Instagram har Lance nu flitig delat med sig av bilder på det nyförälskade paret.

Emilia Lantz ord om relationen med Lance

Tidigare i veckan la Lance Hedman återigen upp en bild på paret – och mamma Magdalena Graaf delade då med sig av sina första ord om sonens relation.

”Fina”, skrev Magdalena Graaf till bilden följt av två hjärtan.

På sin Instagram har även flickvännen Emilia Lantz lagt upp bilder på paret sedan slutet av januari. Emilia har kallat Lance för sin ”bästis” och skrivit att hon är en ”lycklig tjej” men i ett nytt inlägg skriver Emilia nu om relationen för första gången, sedan Lance bekräftat att de två är ett par.

”On set thinking about my bf”, skriver Emilia på Instagram vilket kan översättas till ”på plats på fotograferingen tänkandes på min pojkvän”.

På bilden ses Emilia posera sittandes och enligt taggen i inlägget befinner hon sig i Marrakech. Pojkvännen Lance har dessutom kommenterat, i form av två hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons