Emilia de Poret har blivit mamma igen: "Min förlossning var en dröm"

Emilia de Poret berättar om familjens senaste tillskott Balthazar som får storasyster Electra att bli till en riktig hjälpreda.

Norrländska sångerskan och TV4:s modeexpert Emilia de Poret, 38, har många strängar på sin lyra. Numera jobbar hon mest med mode och har gjort sig känd för sin fantastiska garderob med exklusiva plagg. Men det allra bästa uppdraget är förstås föräldrarollen. Nyligen blev hon mamma igen – den här gången till lille Balthazar.

– Min förlossning var lite av en dröm då allt gick smidigt och snabbt. Stannade i tre nätter då Balthazar fick gulsot men nu är vi hemma och njuter av vår kille, bloggar hon.

Foto: Privat

Foto: Privat

Hemma väntar storasyster Electra, 3, och maken Amaury, 43, och Emilia passar på att gå långa promenader och amma förstås. Den första tiden med Electra var tuffare. Känslan var overklig och Emilia var tvungen att gå upp och titta på henne för hon förstod inte att hon hade ett barn. Den här gången gick allt bättre.

– Den där paniken jag kände så fort Electra grät, känner jag inte nu, som mamma till två. Hon vill inte göra något annat än att pussa på sin lillebror. Min lilla tjej har plötsligt blivit så stor.

Foto: Malin Bondeson

Foto: Malin Bondeson

Emilia är glad att hon haft en lång relation med sin man innan hon fick sitt första barn. Och resan har inte varit helt komplikationsfri. Hon drabbades av missfall.

– Om jag ska vara helt ärlig, det var jag som fattade beslutet att inte skaffa barn tidigare, har känt att jag måste göra karriär först, men när jag blev gravid blev jag så glad, har hon tidigare sagt till tidningen Mama.

Läs vidare:

22 gånger Ryan Gosling fått oss att inse att han är den perfekta mannen

De 33 bästa ögonblicken från 2014

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

25 historiska bilder du aldrig sett förut – och aldrig kommer glömma

SENASTE NYTT!