TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Emil Ingemarsson om kärleksryktet med Alicia Agneson efter uppbrottet

09 okt, 2020 
Margaux, Emil och Alicia
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut.
Nu gör Emil en tydlig markering i offentligheten – bara dagar efter det bekräftade uppbrottet från influencern.
Annons
Emil Ingemarsson om kärleksryktet med Alicia Agneson efter uppbrottetBrand logo
Emil Ingemarsson om kärleksryktet med Alicia Agneson efter uppbrottet

I slutet av 2019 meddelade Margaux Dietz, 30, och dåvarande fästmannen Jacob Liebermann, 35, att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Det forna paret hade bara några månader tidigare arrangerat ett omskrivet bröllop men kärleken tog trots detta slut. Margaux och Jacob har tillsammans sonen Arnold, 3.

Fann kärleken på nytt

För Margaux har det skett en hel del på kärleksfronten under de senare månaderna. I somras avslöjade hon nämligen att hon hade funnit kärleken igen, denna gång i Emil Ingemarsson. Paret träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk och syntes umgås flitigt ett bra tag innan Margaux bekräftade att de var ett par.

När nyheten var släppt visade de upp sin kärlek i offentligheten. Emil medverkade ofta i Margaux Youtube-videor där paret glatt kysstes framför kameran.

Plötsliga uppbrottet från Emil

Men under förra veckan kom det plötsligt fram att Emil och Margaux inte längre är ett par. Det var i podcasten Margaux och Theo som Margaux kom in på sin relation till Emil och då berättade att relationen tagit slut.

Annons

Sedan dess har även Emil bekräftat att relationen är över. I ett meddelande till Hänt förklarade han att Margaux alltid kommer att vara en nära vän till honom.

Emils oväntade drag med Alicia

Emil har den senaste tiden tillbringat mycket tid med bästa vännen Viktor. Men det finns även en annan person som Emil glatt visat upp att han umgås med – nämligen skådespelerskan Alicia Agneson.

I början av året var Alicia tillsammans med Margaux storebror Theo Dietz men även denna relation fick sig ett slut. Nu är det istället Emil och Alicia som syns hänga ihop. Tillsammans har de bland annat begett sig på en roadtrip i Sverige.

Emils relation till Alicia ser ut att ha väckt frågor för under fredagen valde Emil att kommentera vad statusen mellan dem egentligen är. Det är i en uppdatering på Instagram story som Emil förklarar läget.

”Vi är bara vänner, så vet ni det”, skriver Emil till en bild på sig och Alicia.

Annons