LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är fotbollsstjärnornas fruar och flickvänner – så träffades de

14 jun, 2024 
Dags för fotbolls-EM 2024 i Tyskland!
De här killarna vet onekligen hur man sparkar på en boll – men hur står det till i deras kärleksliv egentligen?
Det har Hänt tagit reda på!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bernardo Silva och frun har fått barn – det heter dottern

Bernardo Silva
Bernardo Silva och frun.IMAGO/Ulrich Hufnagel

29-årige Bernardo Silva spelar i Portugals fotbollslandslag som mittfältare. 2020 förälskade han sig i modellen Ines Degener Tomaz, 25, och tre år senare gifte de sig. Ines har över 100 000 följare på Instagram och har ett kontrakt med den portugisiska modellagenturen NXT management.

Bernardo Silva och hans fru är bosatta i Manchester ihop med sin franska bulldog och dottern Carlota, som föddes 2023.

Annons

– Att få bli pappa har varit min största dröm, har Bernardo sagt om bebislyckan.

Luka Modrić och hustrun Vanja

Luka Modrić
IMAGO/CordonPress

Luka Modrić, 38, spelar som mittfältare i La Liga-laget Real Madrid och det kroatiska landslaget. Han har varit gift med sin Vanja Bosnić, 41, i 14 år och tillsammans har de tre barn, sonen Ivano och döttrarna Ema och Sofia. Ivano föddes tre veckor efter deras bröllop!

Rúben Dias var ihop med Love island-Arabella

Rúben Dias
Mark Cosgrove/News Images

Rúben Dias, 27, spelar i Portugals herrlandslag. 2021 tog relationen med popstjärnan April Ivy, 24, slut och därefter blev han ihop med Arabella Chi, 33, som några kanske känner igen från Love island UK. Faktum är att Arabella ställde upp i dokusåpan precis efter uppbrottet från Rúben.

Annons

Det ryktas om att 27-åringen nu har siktet inställt på den portugisiska skådespelaren Daniela Melchior, 27, men det är inte mer än spekulationer i nuläget.

Arabella Chi
Scott A Garfitt

Antoine Griezmanns tre barn födda på samma dag

Antoine Griezmann
Miguel Cordoba Navalpotro/SIPA

Fransmannen Antoine Griezmann, 33, lirar i Atlético Madrid när det inte är landslagssäsong. 2017 gifte han sig med spanjorskan Erika Choperena, 34, och tillsammans har de tre barn, Mia, Amaro och Alba. Chockerande nog föddes de alla på samma dag, den 8 april, men med några års mellanrum såklart!

Annons

Romelu Lukaku ryktas dejta Megan Thee Stallion

Romelu Lukaku
Andrea Staccioli / Insidefoto

31-årige Romelu Lukaku spelar för det belgiska landslaget. Han har varit ihop med modellen Sarah Mens, 31, tidigare och de ryktas om att har en son vid namn Romeo ihop. Eftersom de båda är väldigt privata är orsaken till uppbrottet okänt och det var faktiskt inte ens de själva utan modellens pappa, Harry Mens, 77, som avslöjade nyheten.

Nu snackars det om att Romelu dejtar den amerikanska rapparen Megan Thee Stallion, 29, men det är inget han har bekräftat.

Annons
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion ryktas dejta Romelu.CHRIS TUITE

Rodri och frun Laura träffades på universitetet

Rodri
MOHAMMED BADRA

Rodri, eller Rodrigo Hernández Cascante som han egentligen heter, är mittfältare i Spaniens landslag. 27-åringen träffade sin flickvän, Laura, på universitetet och de väljer att hålla sin relation utanför offentlighetens ljus.

Annons

Virgil van Dijks familj – frun Reke och två döttrar

Virgil van Dijk
Barrington Coombs

Virgil van Dijk, 32, spelar inte bara i Liverpool utan även i Nederländernas landslag. Vem lirar han med när det kommer till kärlekslivet? Jo, sin tonårskärlek Rike Nooitgedagt! Rike och Virgil gifte sig 2017 och har två döttrar ihop, Nila och Jadi.

Joshua Kimmich träffade sin fru Lina för tio år sedan

Joshua Kimmich
[S.WIDMANN, via www.imago-images.de]

29-årige Joshua Kimmich spelar för Tyskland och trots hans unga ålder är han både gift och är pappa till fyra barn! Hustrun heter Lina Meyer, 31, och familjens senaste nytillskott ska ha fötts i början av året. Paret träffades redan 2014 när Joshua spelade för RB Leipzig.

Annons

Katie Goodland är Harry Kanes fru – så många barn har de

Katie Goodland och Harry Kane
PAUL CHILDS

Englands anfallare Harry Kane, 30, är gift med Katie Goodland, 31, som han träffade i tonåren.

– Vi gick i samma skola så hon har hängt med mig under hela min karriär. Såklart tycker hon att det här är lite galet, har Harry sagt om sin fru och hennes syn på kändisskapet.

Makarna har två hundar, Brady och Wilson. De har också fyra barn ihop, Ivy, 7, Vivienne, 5, Louis, 3, och lillknodden Henry, som föddes i augusti 2023.

Annons

Bruno Fernandes har barn med frun Ana Pinho

Bruno Fernandes och frun Ana Pinho

Den portugisiske fotbollsspelaren Bruno Fernandes, 29, har varit gift med sin Ana Pinho i snart tio år. Bruno och Ana har två barn ihop, Matilde och Gonçalo.

Jude Bellinghams nya flickvän Laura Celia Valk

Jude Bellingham
Oscar J. Barroso

Han spelar för både Real Madrid och Englands landslag. Mittfältaren Jude Bellingham är bara 20 år gammal och har inte hunnit gifta sig. Men en flickvän, det har han! Hon heter Laura Celia Valk, är 25 år gammal och jobbar som modell. De bekräftade nyligen att de är ett par, så vi får väl se om det blir en förlovning snart!

Annons
Laura Celia Valk
SplashNews.com

Så träffades Kevin De Bruyne och frun Michele Lacroix

Kevin De Bruyne och frun Michele Lacroix
AXEL HEIMKEN

Belgiska landslagets mittfältare Kevin De Bruyne, 32, gifte sig med sin älskade Michele Lacroix, 30, 2017. Deras kärlekssaga började med att hon kommenterade ett av hans inlägg på Twitter.

Annons

– Då förändrades allt. Inte bara på grund av fotbollen utan också för att jag hade min blivande fru vid min sida. Hon hjälpte mig att växa på ett sätt som jag inte ens tror att hon själv vet att hon har gjort, har Kevin sagt om sin fru.

Makarna har barnen Mason, Rome och Suri ihop.

Vem dejtar Kylian Mbappé? Kopplas ihop med flera kvinnor

Kylian Mbappé
Spada/LaPresse

Kylian Mbappé, 25, behöver väl knappast någon introduktion. Han anses vara en av världens bästa fotbollsspelare och spelar i Frankrikes landslag.

Annons

Mbappés kärleksliv är ett väl omskrivet ämne i internationella medier och han har kopplats ihop med många kvinnor genom åren, som modellen Ines Rau, 34, Emma Hallyday, 26, och Victoria's Secret-stjärnan Stella Maxwell, 34.

Om 25-åringen kilar stadigt med någon eller satsar på karriären just nu låter vi vara osagt!

Federico Chiesa har förlovat sig med Lucia

Federico Chies

Anfallaren Federico Chiesa, 26, spelar för Italien. Även den här killen har en fäbless för modeller! Han förlovade sig med Lucia Bramani, 26, förra året men de har inte hunnit gifta sig än.

FOTO: TT

Annons