TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elsa Hosks pusskalas med pojkvännen

13 dec, 2016 
AvHans Shimoda
Elsa Hosk visar upp pojkvännen Tom Daly. Mitt i New York tog paret en pusspaus i julshoppandet.
Annons

Toppmodellen Elsa Hosk, 28, är en av världens vackraste kvinnor. Svenskan beundras av kvinnor och män i tusental och har runt tre miljoner följare på Instagram.

Nu kan Hänt avslöja att hon har fast sällskap och den lycklige mannen som Elsa hittills hållit hemlig är Tom Daly, hipp entreprenör från England som startat glasögonföretaget Direct Vision.

Härom dagen valde de att visa sin kärlek öppet i bådas hemstad New York. De förenades i en öm kyss mitt på gatan!

Tom är Elsa Hosk pojkvän och nu visar de öppet sina känslor.
Tom Daly är Elsa Hosk pojkvän och nu visar de öppet sina känslor.

Tom var trendigt klädd i slitna jeans, Nike-sneakers och kamouflagekjacka. Elsa var avslappnat kittad i träningskläder från Victoria’s Secret som hon jobbar för.

Att det är ett etablerat par visar det faktum att de första gången sågs tillsammans för ett år sedan, men då var hans namn okänt. Nu senast i oktober var de båda på en kändisfest i New York och poserade villigt tillsammans.

Elsa slog igenom som modell i tidig ålder i Sverige och hade ett stormigt förhållande med skandalmusikern Andreas Kleerup. Efter det slutade Elsa dricka alkohol och är idag nykterist…

https://www.instagram.com/p/BNnAcyigECC/?taken-by=hoskelsa&hl=sv

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons