TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elsa Billgren är nybliven mamma: "Jag älskar dig min son"

08 jul, 2016 
AvCaroline Ego
Elsa Billgren och hennes make Pontus De Wolfe har blivit föräldrar. Två dagar efter midsommarafton kom bebisen äntligen till världen.
Annons

Tv-profilen och vintageälskaren Elsa Billgren, 30, och hennes musicerande make Pontus De Wolfe, 35, har blivit föräldrar. Två dagar efter midsommarafton kom deras son äntligen till världen.

– Från och med nu kommer min tanke alltid vara lite någon annanstans. Hos dig. Undra hur du mår, vad du tänker och hur jag kan göra för att ditt liv ska bli bättre, skriver Elsa i ett inlägg på sin blogg som hon dedikerat sonen.

Elsa Billgren och Pontus De Wolfe är lyckliga.

Elsa som gick så mycket som tolv dagar över tiden ser nu fram emot att få se sitt barn växa upp med allt vad det nu innebär.

– Jag längtar efter livet med dig, som din mamma. Jag ska göra mitt bästa för att vara världens finaste mamma till dig. Det börjar nu och slutar aldrig. Jag älskar dig min son.

Annons

Sonen vars namn troligtvis kommer att börja på L har redan en mysigt inredd hörna i parets sovrum.

Inredningsprocessen kunde följas i TV4:s “Äntligen hemma” under våren.

– Det blev precis som jag hade drömt om och tänkt, massa vintage, mysigt, pastelligt, mjukt och en enkel övergång mellan sovrum och bebishörna! Eftersom vi inte vill göra om hela sovrummet till ett bebisrum, inreda ett helt annat rum till bebisen eller inte fixa alls kändes en hörna bredvid vår säng som det bästa alternativet, skriver Elsa Billgren på bloggen.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons