TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elsa Billgren fick julklappen tidigt: "Jag är gravid!"

14 dec, 2015 
AvCharles Thulin
Efter en härlig semester i Palma fick Elsa Billgren det glädjande beskedet.
Annons

Det var i går som Äntligen hemma-profilen Elsa Billgren, 29, bloggade om att hon hade en spännande nyhet. Och det verkar som att tomten kom tidigt till paret i år – för nu avslöjar Elsa att hon och maken Pontus de Wolfe, 33, väntar barn.

Under en solig semesterresa i Palma, Mallorca, tog Elsa ett ägglossningstest.

Vi stannade till på uteserveringar och köpte varsitt glas cava, nervöskissade på ägglossningstest på toaletten och promenerade ut i natten hand i hand. Paella och hög feber“, skriver hon på sin blogg.

Vi tittade på barnen som tog selfies framför dammen och kastade små brödsmulor till svanparet. Sen åkte vi hem. Med vad som skulle bli en liten bebis i magen. Det allra finaste man kan få med sig hem från Palma“, skriver Elsa Billgren vidare.

Först var hon övertygad om att det inte skulle bli någonting, men sedan visade graviditetstestet, som hon också bifogade en bild på, att hon har en bulle i ugnen.

Längst ner i inlägget översätter hon inlägget till sina engelskspråkiga läsare:

Well, let’s cut right to the chase – I’m pregnant!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons