Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Ellinor Bjurström efter sin medverkan i Unga mammor: ”Sjukt”

14 mar, 2019 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lina Arvidsson
Ellinor Bjurström om sin medverkan i Unga mammor
TV3-profilen Ellinor Bjurström är med i årets säsong av Unga Mammor. Nu berättar hon hur det känns att se sig själv – och sin familj – i tv-rutan.
Annons

Top model-profilen och influencern Ellinor Bjurström, 24, avslöjade i februari förra året att hon väntade barn med kärleken Jimmy Olsson, 29.  I augusti blev de föräldrar till sonen Aaron.

Ellinor Bjurström har tidigare tävlat i TV3-programmet Top Model och i år gör hon comeback i samma kanal. Den här gången är det som ung mamma hon syns, i realityserien Unga mammor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns nervöst att visa upp min första tid som mamma för hela svenska folket. Jag är ju nybörjare och inte helt bekväm i mammarollen ännu. Men det är väl alla i början, sa Ellinor Bjurström i februari i ett pressmeddelande.

Recept.se Nyhetsbrev

I programmet får tittarna följa Ellinors liv tillsammans med sambon Jimmy och sonen Aron. Årets säsong av Unga mammor hade premiär i början av mars.

Har sett alla säsonger

På Instagram berättar Ellinor Bjurström om hur det känns att vara med i programmet – och hur det känns att se sig själv i rollen som ung mamma.

Annons

Så sjukt att se mig själv och min familj i Unga Mammor. Jag har kollat alla säsonger tidigare. Av någon anledning så har jag alltid älskat programmet även fast jag själv inte hade barn när första säsongen gick. Det är så hög kärlek och mysfaktor så man blir glad i hela kroppen“, skriver Ellinor Bjurström på Instagram.

Hon fortsätter:

Så kul för mig att följa dom andra mammorna också. Dom verkar helt magiska allihopa.”

I kommentarsfält är det många av Ellinor Bjurströms följare som ser på Unga mammor.

Har sett varenda avsnitt. Bästa på hela veckan när det kommer nya avsnitt“, skriver en person.

FOTO: Ola Axman/TT, Instagram

Annons