TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellinor Bjurströms sorg – bryter tystnaden om missfallet

24 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Ellinor Bjurström berättar om missfallet och ger råd till andra som varit med om samma sak.
Nyblivna mamman Ellinor Bjurström drabbades för ett år sedan av ett missfall. Nu berättar hon om sorgen och ger sina bästa råd om hur man går vidare efter ett missfall.
Annons

Ellinor Bjurström, blev i slutet av augusti mamma till en liten pojke efter en 24 timmar lång förlossning. Bebisen har fått namnet Aaron Dan Bjurström och pappan heter Jimmy Olsson.

Top Model-profilen har tidigare berättat öppet om både den jobbiga graviditeten och tiden efteråt.

”Jag är såklart glad över att ha barn, men det är inte så att det slutar där. ..Och sen levde dom lyckliga i alla sina dar .. ne något sånt sagoslut är det inte. Det är så mycket mer känslor än bara lycka. Som tex rädsla, orohet, trötthet och känner sig otillräcklig. Så har det varit för mig”, skrev Ellinor Bjurström då på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu berättar Ellinor Bjurström att hon för ett år sedan fick ett missfall.

Idag är det ett år sen jag fick uppleva något som jag inte önskar någon – ett missfall“, skriver Ellinor Bjurström i ett inlägg på Instagram.

Hon skriver också att den där dagen för ett år sedan var full av sorg och att hon inte visste hur hon skulle kunna gå vidare med sitt liv.

Annons

Idag ett år senare sitter jag här med min Aaron och känner mig lyckligast på hela jorden att just Aaron kom till oss. Med andra ord så förstår jag nu att missfallet hade sin mening. Jag kan med facit i handen säga att jag är “glad” att jag fick ett missfall eftersom att det ledde mig till Aaron“, skriver hon.

Ellinor Bjurström ger råd till andra som fått missfall

I kommentarsfältet ger Ellinor följare henne ett massivt stöd och många berättar att de också drabbats av missfall.

För Hänt berättar nu Ellinor Bjurström sina bästa råd till andra som gått igenom samma sak som hon.

– Ja det är något som tyvärr ganska många går igenom, därför tycker jag att det är viktigt att prata om. Mitt råd är: ta en dag i taget och omringa dig av människor som du kan gråta och skratta med. Låt dina känslor få åka bergochdalbana, det är helt normalt. När du känner dig redo så blickar du framåt, skriver Ellinor i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag vet att det inte är någon tröst när man väl går igenom ett missfall, men jag lovar, du kommer bli lycklig igen, på ett eller annat sätt.

FOTO: Instagram, Ola Axman/IBL

Annons