Idol 2023 marknadsföring banner

Ellinor Bjurström om relationen med Jimmy – efter nya livet

19 jan, 2020 
Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson på röda mattan
Influencern och modellen Ellinor Bjurström är aktuell för en ytterligare säsong i Unga mammor.
Men att få livet att gå ihop hemma är kanske inte alltid så lätt som det kan se ut.
För Hänt avslöjar nu Ellinor om hur familjelivet kan se ut hemma.– Det är väl aldrig riktigt lätt med ett familjeliv och att få allt att gå ihop, säger Ellinor till Hänt.
Annons
3 saker Ellinor Bjurström har i sin handväska
3 saker Ellinor Bjurström har i sin handväska

Influencern Ellinor Bjurström, 25, har vi bland annat sett i Top Model tidigare men också Unga mammor på Viafree – som nu är aktuella med en ny säsong.

Ellinor har lagt modellandet lite på hyllan, för stunden i alla fall, och fokuserar nu främst på sitt yrke som influencer och att vara en tv-profil. Orsaken till att Ellinor inte längre arbetar som modell är att hon inte känner att hon kan stå för det ideal som hon anser att yrket kräver.

Men i det stora hela så har branschen gjort Ellinor ganska illa, så hon har inga planer i dagsläget på att göra en comeback, utan istället står fast vid sitt steg hon tagit ifrån det.

“Vi har ju våra problem”

Recept.se Nyhetsbrev

Inför kommande säsong av Unga mammor är Ellinor lite nervös, av anledningen att hon inte riktigt minns varken vad hon sagt eller gjort.

– Så jag kommer nog bli lika förvånad som tittarna, säger Ellinor Bjurström genant till Hänt i en intervju.

– Jag tänker ju efter att jag har pratat, det är ju inte tvärtom, avslöjar hon för Hänt och skrattar.

Annons

Som ung mamma berättar Ellinor att det kan vara ganska tufft hemma.

– Det är väl aldrig riktigt lätt med ett familjeliv och att få allt att gå ihop, säger Ellinor till Hänt och fortsätter:

– Vi har ju våra problem.

Ellinor Bjurström, Jimmy Olsson och resten av familjen i trädgården

Kluven om fler barn

Men i det stora hela så går det faktiskt bra med pojkvännen Jimmy Olsson, 31, och tv-profilen Ellinor älskar sin roll som mamma.

I frågan om Ellinor Bjurström har ett sug på fler barn är hon kluven. Hon älskar att ha barn, men att vara gravid var inget som hon tyckte om.

– Jag vill inte vara gravid igen, gillar inte att vara gravid. jag var bokstavligen ett monster under min graviditet. Jag kunde varken behärska mig eller bete mig, avslöjar Ellinor Bjurström för Hänt.

Annons