LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen DeGeneres nya besked – hyllas av fansen

20 aug, 2017 
Det har ryktas länge om att Ellen DeGeneres och kärleken Portia de Rossi valt att separera. Men i samband med deras nioåriga bröllopsdag ger Ellen en känga till alla som tvivlat på deras kärlek, och för det hyllas hon.
Annons

I torsdags var det prick nio år sedan Ellen DeGeneres, 59, och Portia de Rossi, 44, blev äkta makar. I nio år har vi fått se kärleken mellan paret spira, och när Portia med jämna mellanrum dyker upp i Ellens talkshow ”The Ellen Show” är de inte blygsamma med att visa vad de tycker om varandra. Men samtidigt som vi får se deras lycka så ryktats det om att deras kärlek bara är en påhittad fasad. Och rykten säger nu också att paret har separerat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I samband med parets bröllopsdag passade Ellen på att ge en känga åt alla som tvivlat på hennes kärlek till Portia.

”I dag är det nio år sedan som jag och Portia de Rossi gifte oss. Att få vara hennes fru är det största jag kan vara”, skriver Ellen på sin Instagram.

Nej, någon skilsmässa är det inte tal om här eller, och för kärlekskvittot till Portia får Ellen massor av kärlek tillbaka – av sina fans. Drygt 1,8 miljoner människor har gillat inlägget, och i kommentarsfältet öser folk på med gratulationer och hyllningar.

”Ni förtjänar det bästa i livet! ÄKTA KÄRLEK!!!”, skriver en.

”Jag älskar att se människor finna villkorslös kärlek. Ni båda är så vackra, ni glänser tillsammans”, skriver en annan.

”Ni två är de vackraste kvinnorna. Så glad att ni har hittat varandra, jag är så avundsjuk. Hur gick nio år så fort!” skriver ännu en följare.

Foto: IBL, Instagram

Annons