LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Bergströms oro - bara 5 dagar efter förlossningen

02 maj, 2019 
Linnea Lundgren
Ellen Bergström
Det var bara fem dagar sedan Niclas Lij och Ellen Bergströms lilla Elsy kom till världen.
Nu är dock Ellen tillbaka på gynakuten tillsammans med den lilla efter att plötsligt drabbats av feber.
"Min kropp är så dum", skriver Ellen på Instagram.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Kärleken mellan tv-profilerna Ellen Bergström, 31, och Niclas Lij, 35, går inte att ta miste på. Sedan de träffades efter att Niclas gjort ett misslyckat försök att hitta kärleken genom tv4-programmet Bachelor har de båda titt som tätt delat med sig av sina kärlekshyllningar gentemot varandra på sociala medier. Och så i fjol kom den största nyheten av dem alla. Genom en rebus på Instagram delade paret med sig av att Ellen var gravid.

Sedan dess har man kunnat följa hennes graviditet genom vloggen Gravid vecka för vecka där Ellen delade med sig av sina tankar och känslor inför sitt stundande föräldraskap. Då Ellen gick över tiden för det planerade förlossningsdatumet var hon även öppen med den oro hon kände inför att något skulle hända den lilla. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

För fem dagar satte förlossningen igång och efter ett tufft dygns värkarbete slutade det i ett kejsarsnitt – och lilla Elsy kom till världen.

Annons

“Fy fan säger jag bara. Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skrev Ellen på Instagram efter den dramatiska förlossningen.

Första dygnen

Sedan dess har både Ellen och Niclas delat med sig flitigt av deras lilla guldklimp. På Instagram har man kunnat följa de nyblivna föräldrarna, från första natten till dess att de ett par dagar efter förlossningen äntligen fick komma hem igen.

“Vår favoritsak att göra är att titta varandra i ögonen. Vi somnade såhär första natten. Pappas lilla Elsy”, har Niclas Lij skrivit om första kontakten med dottern.

Men trots att lilla Elsy verkar må prima har Ellen mått desto sämre. På Instagram berättar komikern att hon bara någon dag efter att hon återvänt hem från BB, är tillbaka på sjukhuset.

Tillbaka på akuten

Det är på gynakuten som Ellen söker hjälp efter att plötsligt drabbats av feber.

“Jag och Elsy har hängt lite på gynakuten, fick feber igår och det visade sig att jag har fått endometrit (infektion i livmodern). Så nu ska jag gå på antibiotika , hoppas det funkar.”, skriver Ellen i en story på Instagram.

Men trots sjukdomen verkar Ellen upp över öronen nyförälskad i sin lilla dotter som hon i samma story hyllar:

Annons