Ellen Bergströms beslut efter orden om gravidkampen

Gravida Ellen Bergströms stora oro inför förlossningen

Ellen Bergström och Niclas Lij väntar otåligt på att deras dotter ska födas.
Nu har höggravida Ellen gått över tiden och efter att flera följare hört av sig har hon nu fattat ett beslut.
– Jag orkar inte riktigt, skriver hon.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

För tre år sedan slog det gnistor mellan Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, när de träffades på ett speed dejting-evenemang. Sedan det första mötet har paret varit nästintill oskiljaktiga och hunnit ta flera stora steg i relationen.

Ellen och Niclas är sambor sedan en tid tillbaka och snart flyttar en tredje person in i deras lägenhet. Tv-profilen är nämligen höggravid och beräknas föda paret första barn vilken dag som helst. Hon har tidigare berättat om rädslan och oron inför förlossningen.

– Tanken av att hela det här paketet ska ut genom det här lilla hålet här. Det gör att jag får lite smått panik, sa Ellen i video på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka i mars.

Höggravida Ellen Bergström oro

Graviditeten har med andra ord inte varit helt enkel för Ellen Bergströms del. Nu har hon gått över tiden och på Instagram berättar Ellen att hon längtar väldigt mycket efter dottern.

”Hon njuter av livet i magen verkar det som! Jag tycker däremot att hon ska komma ut!”, skriver Ellen.

Nu har hon börjat oroa sig över att förlossningen ännu inte har dragit igång. Känslorna blir inte bättre av att hennes nyfikna följare hör av sig – vilket har fått Ellen att fatta ett drastiskt beslut.

”Stänger av kommentarsfunktionen på stories nu för jag orkar inte riktigt läsa om alla tips och orkar inte med frågor heller för den delen. Det är jobbigt nog att gå över tiden”, skriver hon.

Stödet från pojkvännen Niclas

Ellen har även delat med sig av en skärmdump på ett meddelande hon har fått från en följare. Följaren har delat med sig av en skräckhistoria som inte direkt har fått henne på bättre tankar.

”Och så får jag det här skickat??? INTE vad jag ville läsa idag”, skriver Ellen intill skärmdumpen på meddelandet.

Som tur är har Ellen pojkvännen Niclas Lij vid sin sida som alltid tycks få henne på bra humör.

”Nu ska jag sy ett babynest och tänka på annat! Bästa Niclas har tagit hand om mig idag när jag varit ledsen”, skriver Ellen Bergström.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN