Ellen Bergströms starka kärleksord om systerdottern

Ellen Berström och Niclas Lij

Med många tunga gravidmånader bakom sig kan Ellen Bergström äntligen visa upp bebislyckan.
"När jag tittar på henne så börjar jag gråta för att jag älskar henne så mycket", skriver hon på till ett sockersött inlägg på Instagram om systerns barn.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

Det var sommaren 2018 som skådespelaren Ellen Bergström, 30, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, gick ut offentligt med att de var ett par.

De båda träffades på en nattklubb där Ellen på skoj hade ställt upp för att delta i ett speed-dejting event. Niclas var där i rollen som dejting-proffs och skulle ge tips till deltagarna men då han träffade Ellen föll han pladask och drygt ett år senare kunde paret avslöja att de väntar en dotter.

”Går in i vecka 15 imorgon. Löjligt stolt över magen, haha”, skrev hon då i samband med att paret avslöjat sin stora nyhet.

“Allt blev bättre”

Men tiden under graviditeten har inte bara varit en dans på rosor. På Instagram och i vloggen Gravid vecka för vecka har Ellen flitigt delat med sig av de problem som en växande mage kan ställa till med – allt från svårigheterna till att gå i trappor till bråken med den framtida pappan.

Ellen Bergström och Niclas Lij

Ellen Berström och Niclas Lij blev ett par 2018 efter att ha träffats på ett speed-dejting event.

I en av filmerna som hon lagt ut på sin Youtube-kanal berättar hon om de problem hon hade med humörsvängningar under den första delen av graviditeten och kallar sig själv för en “riktig häxa”.

– Jag och Niclas, vi bråkade så himla mycket. Det var helt galet. Jag tror inte någon förstår ens, hur mycket vi bråkade.

Som tur är fick dock bråken ett slut då Ellen kom längre in i graviditeten.

– Jag tror att Niclas hittade ett knep på hur han skulle hantera mina spratt. Så efter det blev allt bättre. Sen har hormonerna lagt sig mycket mer, jag känner inte lika mycket obalans i kroppen längre, säger Ellen Bergström.

“Kommer inte lägga ut bilder”

Flera gånger har hon uttryckt hur mycket hon längtar efter att träffa det lilla livet som växer inuti hennes kropp. Och nu kan äntligen Ellen få en liten smygtitt på hur hennes liv med bebis kommer att se ut. Hon har nämligen världens sötaste lilla systerdotter.

På Instagram delar hon med sig av bebislyckan.

“‘Jag kommer aldrig bli en sån där som lägger upp bilder på mitt barn’.. Hahaha, jag lägger till och med upp bilder på min systers barn?”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Niclas Lij

Niclas Lij var med i Bachelor 2017 men lyckades inte hitta kärleken.

“Alltså när jag tittar på henne så börjar jag gråta för att jag älskar henne så mycket”.

Och det är inte bara Ellen som dör sötdöden av systerns bebis. Även pojkvännen Niclas Lij har kommenterat inlägget med en rad hjärtan och tv-profilen och konditorn Roy Fares skriver:

“Sööööt”, i kommentarsfältet till bilden.

Också Unga mammor-profilen Ellinor Bjurström kommenterar bilden med ett hjärta och influencern Annica Englund skriver:

“Man vill ju inte annat än att ha barn när man ser henne”.

Ellen själv är just nu inne i vecka 34 och det är inte lång tid kvar innan hon och Niclas får träffa sin dotter – någon vi hoppas att vi kommer få se lika mycket av som vi fått sett systerdottern!

FRÅN FÖRSTASIDAN