TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ellen Bergströms ångest – efter egna babyshowern

17 feb, 2020 
Babyshowers förknippas ofta med glädje – men nu berättar Ellen Bergström om en annan sida utav myntet.
– Nu efteråt får jag ångest, säger hon i en video.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Det var i höstas som komikern Ellen Bergström, 30, avslöjade att hon och Bachelor-profilen Niclas Lij, 33, väntar sitt första barn. Det är en liten dotter som ligger i magen och när Hänt träffade Ellen på Elle-galan i januari berättade hon om sin oro över att komplikationer ska uppstå under graviditeten.

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, sa Ellen Bergström till Hänt och fortsatte:

– Men allt har sett bra ut, så det känns jättebra.

Följarna har kunnat följa Ellens graviditet genom Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka där hon med jämna mellanrum delar med sig av videor. I hennes senaste video berättar hon om hennes babyshower – som inte riktigt blev som hon tänkt sig.

–Jag blev så himla glad att så många kom. Men efter det gick luften ur mig. Jag började få ångest, ni vet när man har så mycket folk man gillar på ett och samma ställe men sen har man inte tid till alla. Nu efteråt får jag ångest att jag inte gav tid till alla som var där tillräckligt mycket, säger hon i videon.

Annons

”Gråter för ingenting”

Hon berättar vidare i videon att hormonerna ställer till det rejält för henne.

– Man känner ansvar vid babyshowern för man själv är huvudpersonen eller vad man säger. Men det är inte bara på grund av det, jag har ju gått in i vecka 31 nu och tydligen är det något med hormonerna då som gör att man blir lite deppig, så jag har varit jätteledsen, säger hon och fortsätter:

– Jag kan börja gråta för ingenting och har ångest. Det känns så dumt då jag egentligen var glad över babyshowern men jag tror det blir lite mycket känslor på samma gång, säger hon.

FOTO: Youtube 

Annons