Ellen Bergström om relationen med Robin Bengtsson

Robin Bengtsson, Ellen Bergström, Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Ellen Bergström hade en romans för några år sedan – något många inte vet om.
Här är allt du vill veta om deras relation.
Robin Bengtsson gick till final – se hela intervjun här
Slå på ljud

Idag är Robin Bengtsson, 29, och Sigrid Bernson, 31, ett av de hetaste kändisparen i Sverige. De visade upp sin kärlekslycka i december – men de har varit tillsammans i snart ett år då de fann varandra i Let’s Dance 2019.

Ett annat hett kändispar just nu är Ellen Bergström, 30, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34. De väntar just nu sitt första barn som beräknas till april.

Det många inte vet om är att Robin Bengtsson och skådespelaren Ellen Bergström haft en romans. Paret umgicks intensivt under några månader hösten 2014 och de var så pass seriöst att de hälsade på varandras respektive familjer. Ellen har berättat för Hänt att de hjälpte varandra att komma vidare ur varsitt destruktivt förhållande.

– Vi kände ju ett pirr i början, men sen avtog det och vi blev mer vänner. Vi gick ju på ganska många röda mattor och sånt ihop för att det skulle sticka i ögonen på våra ex, har Ellen Bergström berättat för Hänt.

Fin kontakt med varandras familjer

Ellen berättade då för Hänt om relationen till Robins familj.

– Jag fick en jättefin relation med hans föräldrar, som jag fortfarande har. Hela hans familj och han själv är helt underbara, så fina och genuina. Vi var ganska snabba på att involvera våra familjer i vår relation, det skedde ganska naturligt. Robins familj är väldigt lik min familj, sa Ellen 2017.

Hon berättade även då hur de fann varandra.

– Vi träffades via några kompisar den där kvällen och föll väl direkt för varandra. Men båda var ganska ledsna och heartbroken just då. Både han och jag hade precis gjort slut med våra ex, så det var väl lite av ett “rebound”-förhållande. Vi fann varandra där mitt i all sorg och stöttade och hjälpte varandra att gå vidare från våra tidigare destruktiva förhållanden, sa Ellen Bergström till Hänt då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN