Ellen Bergström om rädslan under graviditeten

Ellen Bergström Niclas Lij

Ellen Bergström och Niclas Lij väntar sitt första gemensamma barn.
Nu berättar skådespelaren om rädslan hon haft – och har – under graviditeten.
– Klart att man är rädd, berättar Ellen Bergström för Hänt.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

Skådespelaren Ellen Bergström, 30, och före detta Bachelorn Niclas Lij, 33, väntar tillökning. I vår väntas parets första gemensamma barn föddas och på sin Instagram har Ellen tidigare avslöjat att det är en liten dotter som ligger i hennes mage.

När Hänt träffar Ellen Bergström och Niclas Lij på Elle-galan 2020 berättar Ellen att hon tycker att graviditeten hittills har gått bra – men att det ändå finns en stor rädsla hos skådespelaren.

– Jag tycker ändå att det har gått bra liksom, men det är klart att det har varit… det är ju en ny grej i livet, förklarar Ellen Bergström och avbryter sig själv och berättar att bebisen i magen börjat sparka innan hon fortsätter:

– Det känns kul och spännande. Min syster har ju precis fått barn för bara några månader sen och jag är ju väldigt nära henne så jag har ju liksom sett det så, jag vet ju ungefär vad som ska hända om man säger så.

Ellen Bergström om rädslan

Men trots att Ellen Bergström är väl förberedd inför sitt första barn bär hon på en rädsla – vilket hon för Hänt berättar om:

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, säger Ellen och fortsätter:

– Men allt har sett bra ut, så det känns jättebra.

Valt namn till dottern

Ellen Bergström berättar vidare att hon och Niclas nu börjat förbereda lägenheten de bor i.

– Nu har vi ändå börjat fixa i ordning i barnrummet. Vi har köpt vagn och babyskydd och massa såna där grejer, så det känns kul.

För Hänt avslöjar dessutom Ellen Bergström att hon och sambon Niclas Lij har ett namn till deras kommande dotter – men att de än så länge håller det för sig själva.

AV: Alice Göransson och Ida Gustafsson

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN