LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergström om förändringen i relationen med Niclas

10 jan, 2020 
Ellen Bergström och Niclas Lij
Nu berättar Ellen Bergstöm om den tuffa tiden under graviditeten.
– Niclas förstod inte riktigt vad det var som hände med mig, säger hon till Mama.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år. Niclas och Ellen är idag sambor och tidigare i höstas avslöjade paret att de nu tagit relationen till nästa nivå – de ska nämligen bli föräldrar för första gången.

Ellen valde att berätta den glädjande nyheten på ett lite annorlunda sätt – nämligen genom en rebus på Instagram. Folk förstod snabbt genom bilden att hon var gravid, vilket hon varit väldigt öppen om sedan dess på sina sociala medier.

Ellen Bergström om tjafsen

I en av hennes videos på Youtube berättar Ellen och pojkvännen om en viktig sak de måste sluta med innan bebisen kommer – nämligen att tjafsa om onödiga saker.

– Vi har kommit varandra mycket närmre nu tycker jag. Det är som att vi har behövt skärpa till oss, säger Ellen och fortsätter:

– Förut kunde vi bråka om småsaker, eller diskutera.

Nu berättar Ellen Bergström för Mama om de små tjafsen paret har i vardagen. På frågan vad hon kan irritera sig på hos sin sambo säger hon skämtsamt att det inte bara är en sak.

Annons

– Haha, allt! Min kille Niclas har verkligen fått trippa på tårna kring mig, vissa dagar klarar jag av skämt hur bra som helst andra dagar ramlar jag ihop i en gråtpöl, säger hon.

Kände sig missförstådd

Till Mama berättar Ellen Bergström även hur hon till en början kände sig missförstådd av Niclas. Detta menar hon dock på har ändrat sig med tiden.

– I början av graviditeten kände jag mig så himla missförstådd. Niclas förstod inte riktigt vad det var som hände med mig, och mina hormoner var ju inte att leka med direkt. Han insåg efter några veckor att det nog var bäst att lägga sig i alla lägen, isch. Och att låta mig ha rätt i allt bara, haha. Men nu känner jag mig väldigt förstådd och jag upplever att Niclas är väldigt stöttande och bryr sig mycket om mitt och bebisens välmående.

På frågan hur de tänkte när de valde att se vilket kön bebisen har säger Ellen till Mama att det var självklart för dem.

– Vi ville veta kön, så det var inga direkta tankar kring det utan något vi såg fram emot väldigt mycket. Det kanske kan anses som problematiskt, men i ärlighetens namn så blev det mer verkligt när barnet fick ett kön.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons