Ellen Bergström och Niclas Lijs beslut – efter insikten om relationen

Ellen Bergström och Niclas Lij.

Snart kommer Ellen Bergström och Niclas Lijs första barn.
Innan dess vill de ha vissa saker lösta, berättar de i en video på Youtube.
– Vi måste träna oss inför att barnet kommer, att inte bry oss om så mycket, säger Ellen i videon.

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år. I podcasten Vad har Hänt? berättade Niclas tidigare i år om vad det var han föll för hos flickvännen.

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: ”fuck spelet, du och jag, vi ska ses”, sa Niclas Lij i podden.

Niclas och Ellen är idag sambor och tidigare i höstas avslöjade paret att de nu tagit relationen till nästa nivå – de ska nämligen bli föräldrar för första gången.

Ellen valde att berätta den glädjande nyheten på ett lite annorlunda sätt – nämligen genom en rebus på Instagram. Folk förstod snabbt genom bilden att hon var gravid, vilket hon varit väldigt öppen om sedan dess på sina sociala medier.

I en av hennes senaste videos på Youtube berättar Ellen och pojkvännen om en viktig sak de måste sluta med innan bebisen kommer – nämligen att tjafsa om onödiga saker.

– Vi har kommit varandra mycket närmre nu tycker jag. Det är som att vi har behövt skärpa till oss, säger Ellen och fortsätter:

– Förut kunde vi bråka om småsaker, eller diskutera.

Barnet ska vara prio

Niclas Lij nickar instämmande i videon och säger att han håller med det hans flickvän säger.

– Saker spelar inte så jävla stor jävla roll längre, för barnet är prio, säger han.

Ellen säger att hon önskar att sådana saker inte finns på kartan att bråka om när dottern kommer till världen.

– Vi måste träna oss inför att barnet kommer, att inte bry oss om så mycket, säger hon och får medhåll av Niclas:

– Ja, som om disk eller lite skit på bordet, det spelar inte så stor roll längre. Det kommer ett barn snart och det kommer betyda allt, säger Niclas.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Youtube