LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergström och Niclas Lij avslöjar könet på barnet

26 nov, 2019 
Ellen Bergström och Niclas Lij avslöjar könet på barnet
Ellen Bergström och Niclas Lij väntar barn ihop. Nu avslöjar de vad den lilla i magen har för kön i en annorlunda video på Instagram.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Tv-profilerna Ellen Bergström, 29, och Niclas Lij, 34, gick ut med den glada nyheten att de väntar barn ihop för drygt en månad sedan! Uppdateringarna från Ellen och Niclas har därefter på sociala medier mest handlat om den lilla i Ellens mage och det kommande nya livet som småbarnsföräldrar.

Den senaste uppdateringen från den blivande föräldrarna tar de reda på vad barnet har för kön – är det en pojke eller flicka som ligger i Ellens mage?

Paret har valt att ta reda på det hela på ett lite annorlunda sätt. I en video kan följarna se hur Ellen och Niclas sitter i badkaret för att knäcka sex stycken ägg i huvudet, tre gula och tre blå. Bland de sex äggen är det ett som är rått, och skulle det vara ett blått som är rått så är det en pojke, och om det är ett gult som är rått är det en flicka.

– Åh, det är en tjej!! utbrister Niclas när det står klart att det är en flicka som paret väntar. De båda skrattar därefter av lycka.

Bland kommentarerna väller gratulationer från följarna inn.

”Sååå roligt med äggen! Ni är underbara!! Kul med en liten tjej”, skriver Sigrid Bernson.

”Älskade bebisen, så älskad redan!” skriver Ellinor Bjurström.

”Omg grattiiiis så kul”, skriver Alexandra Nilsson.

Annorlunda gravidavslöjandet

Även själva graviditeten avslöjade Ellen på ett annorlunda sätt. Hon delade en bild på Instagram där hon bad sina följare lösa en rebus. På bilden sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga – och många följare var snabba med att lösa rebusen:

”På smällen?”, frågade en.

”Haha ja bästa rimmet oxå, Ellen på smällen!!!!!! GRATTIS”, skrev en annan.

FOTO: TT

Annons