LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergström första ord om gravidlyckan med Niclas Lij

08 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Ellen Bergström och Niclas lij väntar barn – första orden om graviditeten
Ellen Bergström och sambon Niclas Lij väntar barn. Efter att ha postat en hint om graviditeten på Instagram bekräftar nu skådespelerskan att hon är gravid.
– Det känns jättekul, säger Ellen till Expressen.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Det är nu två år sedan skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachlor-profilen Niclas Lij, 34, föll för varandra. De träffades under ett speeddating-event där Niclas agerade som konferencier – och när de möttes sa det klick. I Hänts podcast Vad har Hänt? förklarade Niclas om de starka känslorna:

– Det var som två magneter som drogs till varandra och sedan den kvällen, det var den 17 november, då har vi i hängt i princip varje dag. Det var inget snack om, ska vi träffas ska vi inte träffas, båda var bara så: fuck spelet, du och jag, vi ska ses, sa Niclas Lij i Vad har Hänt? tidigare i år.

På grund av att Bachelor fortfarande sändes på tv tvingades paret smyga med sin kärlek, men när säsongen var över tog de modet till sig och bekräftade relationen. Efter det har Ellen och Niclas tagit flera stora steg i relationen, bland annat genom att flytta ihop och bli sambor. I våras avslöjade Ellen i ett Instagram-inlägg att hon valt att sälja sin lägenhet för att satsa helhjärtat på ett gemensamt boende med kärleken.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och nu tar paret relationen till ännu högre höjder då de väntar barn ihop. Under eftermiddagen delade Ellen Bergström en bild på Instagram, där hon bad sina följare lösa rebusen. På bilden sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga – och många följare var snabba med att lösa rebusen:

”På smällen?”, frågade en.

”Haha ja bästa rimmet oxå, Ellen på smällen!!!!!! GRATTIS”, skrev en annan.

För Expressen bekräftar Ellen Bergström graviditeten och avslöjar att hon är i trettonde veckan. Hon förklarar även att rebusen mycket riktigt stod för ”Ellen på smällen”.

– Det känns jättekul. Men jag visste ju inte hur jobbigt det var att vara gravid med alla hormoner och dylikt, säger Ellen Bergström till tidningen.

Annons

Ellens oro efter första tiden som gravid

Ellen Bergström uttrycker sin stora glädje, men förklarar också att graviditeten inte riktigt varit som hade tänkt sig.

– Jag har spytt varje dag i princip. I kanske fyra veckor. Men det har mest varit på morgonen, så det är inte som för de som spyr hela dagarna och inte kan äta. Jag har bara haft på morgonen. Men det är klart att det varit jobbigt, men mest jobbigt har det nog varit psykisk, säger hon och fortsätter:

– Jag är jättenervös eller orolig för att något ska hända. Och då kände jag att jag ändå vill gå ut ganska tidigt. För jag vill vara glad, jag vill inte gå ut och oroa mig, säger hon.

FOTO: TT

Annons