TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisabet Frerot hyllas för sin nya hårfärg i Nyhetsmorgon

11 sep, 2018 
Malin Ljung
Nyhetsmorgons Elisabet Frerot har färgat håret
Programledaren Elisabet Frerots blonda hår är ett minne blott. Nu har 54-åringen bytt stil och Nyhetsmorgons tittare jublar.
Annons

Snacka om att Nyhetsmorgons tittare fick sig en överraskning under tisdagsmorgonen. När programledaren Elisabet Frerot Södergren, 54, dök upp i rutan var nämligen hennes annars blonda svall ett minne blott. Istället hade hon en dämpad rödaktig nyans som hårfärg och tittarna var inte sena att reagera.

På Nyhetsmorgons Instagram har TV4 publicerat en bild på Elisabet Frerot Södergren och programledarkollegan Sebastian von Sivers Haage, 31, och där häpnar följarna över förvandlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Elisabet klär så bra i sin nya hårfärg!”, tycker en person.

“Nya färgen på håret klädde dig Elisabeth”, skriver en annan person.

Elisabet Frerot Södergren är en relativt ny programledare i Nyhetsmorgon, men det är långt ifrån första gången hon står i TV4-rutan. Elisabet är kanske mest känd som utrikeskorrespondent, hon har även varit programledare för Kalla fakta, nyhetsankare på TV4 Nyheterna – och hon har varit programledare när TV4 sände från Nobeldagen. Sanningen är att Elisabet Frerot startade sin karriär på TV4 redan hösten 1990.

Annons

Hennes franskklingande efternamn fick Elisabet när hon gifte sig med maken Pascal Frerot som är bergsguide i Chamonix. Tillsammans har de ett barn, dottern Emile.

Nu verkar dock TV4-tittarna mer än nöjda med att ha 54-åringen som programledare i Nyhetsmorgon och hyllar Elisabet och Sebastian von Sivers Haages insatser i direktsändningen varje morgon de dyker upp i rutan.

För bara några dagar sedan meddelade Tilde de Paula Eby att hon lämnar Nyhetsmorgons vardagssändningar och kommer under hösten bara att synas i rutan under söndagar. Beslutet togs efter ett hemligt möte med TV4 under våren.

– Jag arbetar mer än heltid fortfarande, men jag har arbetat så otroligt mycket. Jag har haft så otroligt många program och jag har jobbat väldigt många morgnar i väldigt många år så redan i våras satte vi oss ned och jag sa att under hösten vill jag väldigt gärna jobba lite mindre än jag gjort hittills. Inte lite, men lite mindre. Och alla mina chefer sa: ”Men vi vill ha dig där på morgnarna!”, och det var superfint, och min dialog med TV4 har alltid varit så fin, säger den folkkära programledaren till Expressen.

Se Elisabet Frerotss nya hårfärg här: 

FOTO: TV4

 

Annons