LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elin Woodie Skogs okända relation till Big brother-Mergim

30 jun, 2020 
Elin Skog och Mergim Feka
Elin ”Woodie” Skog och Mergim Fekas relation har väckt många frågetecken hos följarna.
I en intervju med Hänt avslöjar Elin nu sanningen.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

I våras kom ett glädjebesked till alla Big brother-fans, år 2020 var nämligen året då dokusåpan gjorde comeback på TV4. Det kom ett bli en dramatisk start av programmet då deltagarna kastades ut för regelbrott och programledare beslutade sig för att hoppa av.

När det till slut hade gått 100 dagar var det Sami Jakobsson som kammade hem vinsten. Någon annan som klarade sig långt i programmet var Mergim Feka, 21. Trots att många kärleksrelationer uppstod under programmets gång så hade Mergim aldrig någon flirt i huset.

Elin Woodies intensiva kärleksliv

Elin ”Woodie” Skog, 23, är även hon en reality-profil som tv-tittarna har kunnat följa under våren. Elin medverkade nämligen i Dplay:s Celebrity Ex on the Beach och är ett välkänt ansikte efter sina tidigare säsonger av programmet. Elin kärleksliv har kommit att bli ett hett ämne på senaste tiden och det har funnit flertal kandidater i kampen om att bli den rätte för henne.

Annons

I Celebrity Ex on the Beach har tittarna fått se Elin gå på dejter var och varannan dag. Dennis Mlivic, Marc Stenbäck, William Afsenius och Pierre Louis är de killar som Elin hade en flirt med i huset. Men det var till slut just Pierre som fick hennes hjärta att slå lite extra. Duon har dessutom planerat att dejta även efter inspelningarna.

I Elins podd är det dock inte Pierre eller någon av de andra Ex on the Beach-profilerna som Elin har träffat på senaste. Istället har hon haft en romans med Paradise hotel-profilen Adam Linard. Men relationen är nu över och Elin känner sig öppen för att finna kärleken på annat håll.

Sanningen om relationen med Mergim

I en intervju med Hänt visar det sig att det finns en annan av Elins relationer som väcker spekulationer bland följarna. Hon och Big brother-Mergim har nämligen börjat synas i varandras kommentarsfält på sociala medier – så vad är egentligen statusen mellan Elin och Mergim Feka?

– Jag har aldrig träffat honom. Jag tyckte bara att han verkade vara en skön person sen började han följa mig och då har det typ blivit att man kommenterar någon händelse och så, säger Elin Skog till Hänt och fortsätter:

– Men vi har aldrig träffats och vi känner inte varandra. Jag tycker bara att han verkar härlig. Han har kommenterat min bild och jag har kommenterat hans så jag tror att det kanske är det som folk har sett. 

FOTO: Eero Hannukainen/TT/ Jakob Dahlström/TV4

Annons