LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin "Woodie" Skog om återföreningen efter Adams svek

19 jun, 2020 
Elin Skog och Adam Linard
Elin "Woodie" Skog och Adam Linard avlutade sin flört hastigt i våras.
Nu erkänner Elin att hon gjort ett oväntat drag i kärlekslivet och återförenats med sitt ex.
– Jag ska träffa han ikväll, säger Elin kryptiskt i podcasten Sweet but psycho.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Celebrity Ex on the beach-profilen Elin ”Woodie” Skog, 23, har tidigare öppnat upp om sitt förflutna med Paradise hotel-profilen Adam Linard, 24. Det började med att Adam publicerade en bild på sig själv och Elin på sin Instagram. Bilden väckte snabbt mycket uppmärksamhet och frågorna kring profilernas relation flödade.

I sin podcast Sweet but psycho, som Elin har tillsammans med Josephine Qvist, 27, beslutade sig Elin för att berätta om tiden med Adam. Det visade sig att Elin och Adam tidigare har dejtat men att Adam krossat Elins hjärta när han plötsligt slutade svara och endast kom med en förklaring om att han inte var redo för ett förhållande.

Adam Linards stora svek

Trots sveket gav Elin Paradise hotel-profilen ytterligare en chans. Duon gick för bara någon månad sedan på dejt igen – men händelseförloppet återupprepades. Elin fattade snabbt intresse medan Adam inte kände sig redo denna gång heller. Trots att de dejtat, sovit tillsammans och Elin känt att allt var bra så visade sig så inte vara fallet.

Annons

– Jag märkte rätt fort efter att det blev samma mönster som tidigare. Att han kunde öppna mina meddelanden utan att svara och började försvinna bort. Jag tänkte bara “fan han gör så här mot mig igen”, har Elin tidigare förklarat i podden.

Plötsliga återföreningen med exet

Men detta visar sig inte ha satt stopp ifrån Elins jakt på kärlek. Hon är nämligen fortsatt i full gång med dejtandet och avslöjade nyligen att hon skulle träffa en person som fick Josephine att hamna i chock. Det var i samband med att vännerna pratade om engångsligg tillsammans med Andrijano “Adinatoor” Mijanovic som Elin plötsligt avslöjade återföreningen med ex-pojkvännen.

– Jag går hellre hem till mina ex, när jag är full och ligger med dem, säger Elin och fortsätter:

– Jag ska träffa han ikväll. Jag namedroppar inte men jag ska till ett av mina ex ikväll, säger Elin.

Om det var Adam eller något annat ex som Elin skulle träffa valde hon att hålla för sig själv. Men under midsommarafton visade sig dock Elin och Adam återförenats. De båda uppdaterade nämligen glatt om att de umgicks på sina Instagram storys.

Elin Skog på Adam Linards Instagram story
Foto: Instgram

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

Annons