TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elin Näslunds erkännande om sonen Alve: ”Funkar inte”

01 dec, 2019 
Elin Näslund från Ensam mamma söker
Elin Näslund och Marcus Svanberg fick en son tidigare i år.
Nu vädjar TV3-profilen sina följare om hjälp efter sonens förändring.
– Det funkar inte längre, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritikenBrand logo
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritiken

Det var i årets säsong av Ensam mamma söker som Elin Näslund, 29, träffade kärleken i Marcus Svanberg, 22. Redan på pressträffen för programmet var Elin gravid – men vem pappan är avslöjades inte förrän det sista avsnittet hade sänts på TV3. I våras föddes parets första gemensamma barn, sonen Alve.

Elin Näslund brinner för kvinnors rättigheter och skriver ofta om feminism på sitt Instagram-konto. När det i somras blommade upp en debatt om offentlig amning valde Ensam mamma söker-profilen att ta ställning.

”Vi ser bröst överallt idag, i kataloger, på sociala medier, reklamer för underkläder och små bikinis. Oftast helt utan att en reflekterar kring det för att hela jävla samhället är så van att ”kvinnliga” bröst sexualiseras och därmed är det helt okej i den aspekten”, skrev Elin och fortsatte:

”Men när bröst används till exakt det syftet som de finns där för – att ge sitt barn mat, då ska kvinnor återigen anpassa sig efter omgivningens (och samhällets) förväntningar”.

Annons

Elin Näslunds kamp efter sonens förändring

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Elin Näslund att vädra ett annat problem hon tampas med just nu. Sonen Alve är nämligen inne i en period där han vaknar mitt i natten och är pigg.

”Han gråter inte, verkar inte ha ont någonstans men vill sätta sig upp, pratar och börjar busa. Precis på samma sätt som på mornarna när han sovit färdigt”, skriver Elin i inlägget.

Hon berättar vidare att Alve inte har haft några problem med sömnen tidigare och att förändringen skedde för ett par veckor sedan.

”Tidigare har han somnat om vid bröstet eller med flaskan direkt han vaknat nattetid men det funkar inte längre”, skriver Elin Näslund och avslutar inlägget med att be sina följare om råd:

”Någon som har ett superknep eller har lidit av samma erfarenhet och kan säga att det är en fas och att det blir bättre?”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons