LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Kling ska bli mamma – visar upp bebisbulan på Instagram

02 apr, 2015 
AvLisa Nylén
Elin Kling och hennes man Karl Lindman väntar barn tillsammans.
Annons

I juni gifte sig modeprofilen Elin Kling, 32, med sin modellkille Karl Lindman, 33, endast en dryg månad efter att de lanserat sitt klädmärke Totême. Nu har de nyblivna makarna, bosatta i New York, ett nytt projekt att se fram emot – nämligen att bli föräldrar!

Snart startar ett nytt kapitel i det framgångsrika parets liv.
Snart startar ett nytt kapitel i det framgångsrika parets liv.

För några veckor sedan la Elin upp en bild på Instagram, där hon stod på en strand iklädd baddräkt och skjorta och visade upp en bebisbula. “Life 2.0” skrev hon till bilden och gratulationerna strömmade genast in.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vid lanseringen av klädkollektionen i maj förra året berättade Elin och Karl att de trivs med att både leva och jobba ihop.

Elin och Karl blir föräldrar. Foto: IBL
Elin och Karl blir snart föräldrar. Foto: IBL

– Vi kompletterar varandra bra och litar på varandras beslut. Det är oundvikligt att i dagsläget separera jobb och relation eftersom vi tycker det är så extremt kul med Totême. Dock hoppas vi på att allt eftersom bygga en organisation som gör att vi kan skilja på arbete och livet som gifta. En sak i taget, sa de till Elle i våras.

Nu väntar alltså en helt ny typ av utmaning för paret och Hänt Extra önskar grattis till tillökningen!

Andra läser också:

 

Annons