Elin Härkönen om sorgen efter pappans död – berättar om saknaden

Exklusivt

Elin Härkönen förlorade sin pappa för två år sedan.
För Hänt berättar hon nu om känslorna och sorgen över att ha mist en förälder.
– Det har varit en riktigt jobbig tid, säger Elin.

Elin Härkönen, 27, är en träningsprofil som bland annat har medverkat i TV4-programmet Elitstyrkans hemligheter. På sin blogg och Instagram går Elin under namnet breakitandyouwillmakeit, där hon dagligen uppdaterar sina följare.

Tidigare i år bekräftade Elin att hon är tillsammans med Anthony Yigit, som var med i Elitstyrkan samtidigt som hon själv. I en tidigare intervju med Hänt berättade hon om känslorna kring att ha funnit kärleken på nytt.

– Det känns helt fantastiskt. Jag trodde ju inte det för ett år sen om man säger så. Då såg man ju bara svart och kände att man aldrig mer skulle lita på någon eller släppa in någon på livet igen, sa hon då.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Elin Härkönen om sorgen efter pappans tragiska död

Men det är inte bara guld och gröna skogar i Elin Härkönens liv. Hon har nämligen en väldigt tuff tid bakom sig. För drygt två år sedan gick hennes pappa bort och på sin blogg har hon berättat om den stora sorgen.

KRITIKSTORM TV4-tittarna rasar efter inslaget i Nyhetsmorgon

”Jag kan inte förstå… och jag vill inte förstå. Det va inte såhär det skulle bli. Det var inte såhär det skulle vara. Han skulle ju få se mig växa upp, se mig lyckas med alla mina tokiga påhitt. Finnas där som bollplank och stöd. Se mina drömmar gå i uppfyllelse. Vara stolt”, skriver hon i ett känslosamt inlägg och fortsätter:

”Vara beskyddande och skeptisk till min nya pojkvän, för att sen inse att han är en fantastisk person. Han skulle ju vara vid min sida när jag gifter mig, bli en fantastisk morfar… ni vet sådär rolig, påhittig och någon som översvämmar med kärlek (och prylar)”.

För Hänt berättar Elin Härkönen mer om familjetragedin.

– Det har varit en riktigt jobbig tid och svårt att ta in. Som alltid försöker jag göra det bästa av varje situation jag hamnar i oavsett hur tufft det är. En dag i taget, omge mig av min familj, och göra det som jag vet får mig att må bra. Även de dagar jag inte känner för att göra någonting alls. Sorgen blir inte lättare, men till slut lär man sig att leva med den, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Mary om varför förhållandet med Christian Bauer sprack

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons nya liv efter plötsliga avhoppet från Let's dance

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+

Senaste nytt