TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elin Härkönens nya ord om relationen med Paolo Roberto

07 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Paolo Roberto och Elin Härkönen pussas
Elin Härkönen berättar nu om relationen med Paolo Roberto.
Hon avslöjar bland annat hur paret träffades.
– Han bara ”vad är det där för galen tjej?” säger Elin.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Sex år efter skilsmässan från Lena Arrelöw, 45, hittade programledaren Paolo Roberto, 50, kärleken igen. För ett år sedan gästade han podcasten Framgångspodden och det var där han för första gången hintade om att inte längre var singel.

– Jag träffar faktiskt en tjej litegrann. Hon är så jävla bra. Det är jättenytt. Men hon är så jävla bra, sa han då.

Paolo Roberto bekräftar relationen med Elin Härkönen

Redan i mars skrev sajten Stoppa pressarna om vem Paolo Robertos nya kärleken var, men det var bara för några veckor sedan som han valde att bekräfta relationen.

”Många människor spenderar sin liv åt att leta efter någon att gå till sängs med i stället för att hitta någon att vakna med! @breakitandyouwillmakeit är pusselbiten som fattades i mitt liv”, skrev han i ett inlägg på  Instagram.

På bilden syns han och flickvännen i en avancerad träningsposition där han lyfter henne upp och ned med hjälp av sina fötter. Hon böjer huvudet bakom och pussar honom på munnen. Tjejen på bilden är Elin Härkönen, 25, och hon är lika träningstokig som Paolo Roberto. Hon är tidigare elitryttare och gymnast och i helgen prisades hon på fitnessfestivalen i Stockholm i kategorin ”årets förebild”.

Annons

– Det är en sån ära, jag har fått så mycket kärlek. Jag tror att det är mina följare som ser att jag brinner för mitt jobb och att jag verkligen vill hjälpa människor att må så bra som det bara går och att jag försöker dela med mig allt jag kan för att ni ska må bättre, säger hon till Aftonbladet.

Elin Härkönen om hur hon träffade Paolo Roberto

Och det var på just fitnessfestivalen som hon och Paolo Roberto träffades för allra första gången.

– Jag körde hans träningspass och han bara ”vad är det där för galen tjej?” och så började vi träna ihop. Vi märkte att vi har samma tänk kring träning, att det ska få oss att må bra, starka upp och vara roligt och utmanande, berättar hon.

Innan det blev kärlek mellan dem så var de faktiskt bara träningskompisar. Senare skulle det utvecklas till något mer än bara vänskap och idag kombinerar de träning och kärlek.

– Jag skulle säga att det är perfekt, säger Elin.

Annons

Paolo Robertos ord om nya flickvännen

När Paolo Roberto för några veckor sedan gästade radiostationen Rix MorronZoo med programledarna Laila Bagge och Roger Nordin, fick han flera frågor om sin flickvän. Han berättade då att de har varit ihop i ett år, men att han ville vänta med att gå ut med hennes namn offentligt då han var rädd för att folk skulle lägga sig i deras relation.

– Ibland vill man ha något för sig själv. Kärleken är det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in där med sina smutsiga skor och gegga och ha massa åsikter. Vi är lyckliga och hon är en fantastisk människa, sa han i programmet.

Roger Nordin frågade om åldersskillnaden på 25 år var en anledning till att Paolo Roberto inte ville berätta med en gång om sin nya flickvän, något som Paolo bekräftar.

– Ja, jag har aldrig haft en ung tjej förut i hela mitt liv, svarar han.

Paolo Roberto har sedan tidigare barnen Enzo, 15, och Elisa, 12, och just nu planerar han inte fler barn, även om han inte stänger dörren helt.

– Jag har alltid ansett att fabriken är stängd.

– Men nej, vi får väl se, sa Paolo Roberto.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons