Elin Härkönens markering mot Paolo Roberto – efter sexköpet

Elin Härkönen och Paolo Roberto

Både Elin Härkönen och Paolo Roberto är tillbaka och återigen aktiva på Instagram, efter en paus då Paolo greps misstänkt för att ha köpt sex för tre veckor sedan.
Men en sak är inte riktigt som det var förut på sociala medier, det är något som verkar saknas?

För tre veckor sedan delade TV4-profilen Paolo Roberto, 51, ett inlägg på Instagram där han meddelade sina följare och fans att han under natten fattat ett dumt beslut som skulle kosta slå tillbaka riktigt dyrt.

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år”, skrev han i sitt inlägg.

Det visade sig att Paolo gripits i och med en polisrazzia mot en bordell i Stockholm. Paolo greps misstänkt för att ha köpt sex, något som han senare erkände i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4 Nyheterna.

Valdet som Paolo tog kostade honom mycket. Under dagen som det hela framkom i medierna fick han sparken från TV4 och Rix FM, samt Ica och Coop meddelade att de valt att stoppa inköpen av Paolos produkter.

Elins ärliga ord

Många i Paolo Robertos närhet har tagit till skada av händelsen, inte minst flickvännen Elin Härkönen, 25, som tidigare skrivit om känslorna på Instagram.

”Jag lider med alla som blivit drabbade… alla som blivit lurade, sårade och svikna. Det oacceptabla har hänt”, skrev Elin någon dag efter att Paolo erkänt brottet.

Att ta sig tillbaka från botten är inte lätt, men en utmaning som Elin nu står inför.

Elin Härkönen i vitt linne

FOTO: Pontus Orre/TT

Markeringen mot Paolo

Om Elin och Paolo fortfarande är ett par har de inte gått ut med, men inget uppbrott mellan dem är bekräftat.

Dock har de markerat från varsitt håll om var de står någonstans i sociala medier, Elin har nämligen sedan en tid tillbaka avföljt Paolo på Instagram. Och Paolo? Lika så.

Vad det betyder och vad de menar med det vet vi inte, men man kan ana att de inte vill se varandras bilder och videos i sina flöden.

FOTO: Pontus Orre/TT, Anna-Karin Nilsson/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!