Elin Härkönen om kärlekslyckan med Paolo Roberto

Paolo Roberto och Elin

Paolo Roberto och Elin Härkönen har varit ett par i över ett år.
Nu berättar flickvännen om kärlekslyckan.
– Jag är så tacksam att ha Paolo vid min sida, skriver hon.

I höstas avslöjade programledaren Paolo Roberto, 50, att Elin Härkönen, 25, är hans nya flickvän. De hade då varit ett par i flera månader men valt att vänta med att offentliggöra relationen. I radioprogrammet Rix MorronZoo berättade Paolo om anledningen till hemlighetsmakeriet.

– Ibland vill man ha något för sig själv. Kärleken är det finaste man har i livet och man vill inte att någon ska komma in där med sina smutsiga skor och gegga och ha massa åsikter, sa han vid tillfället.

Därefter har Elin och Paolo inte kunnat dölja sina känslor för varandra och i sociala medier har följarna fått se många kärleksfulla bilder.

Hon är Paolo Robertos flickvän

I en intervju med Aftonbladet avslöjade Elin Härkönen hur hon och Paolo träffades. Det var deras gemensamma intresse för träning som förde dem samman.

– Jag körde hans träningspass och han bara ”vad är det där för galen tjej?” och så började vi träna ihop, sa hon till tidningen.

Till en början var de bara träningskompisar men med tiden utvecklades vänskapen till en romans. Elin verkar vara väldigt glad över att hon har hittat en person som också älskar att vara fysiskt aktiv.

– Jag skulle säga att det är perfekt, sa Elin till Aftonbladet.

Elin Härkönens nya ord om relationen

I ett nytt inlägg på sin blogg tittar Elin Härkönen tillbaka på 2019. Hon tillägnar en stor del av inlägget med att hylla pojkvännen.

”Fick börja året nykär, svävande på moln, med min kärlek. Det var fortfarande ”hemligt” och spänningen var total. Hur kan man tycka om någon så mycket? ”, skriver hon och fortsätter:

Att dessutom få jobba tillsammans med en person som är minst lika driven, galen och som vågar tro på sina drömmar har varit otroligt givande och jag är så tacksam att ha Paolo vid min sida”.

Det gångna året har inte varit helt enkelt för Elin Härkönen då hennes pappa gick bort i höstas. På bloggen skriver hon om sorgen – men också glädjen över att ha pojkvännen Paolo Roberto vid sin sida.

”Vet inte vad jag hade gjort utan den här mannens stöd”, skriver hon intill en bild på dem två.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!