Elenas Belles gravidoro: ”Grova komplikationer”

Elena Belles dop för dottern Luna

Elena Belle drömmer om ett barn till. Men efter senaste förlossningen och de grova komplikationer som uppstod är hon osäker på om hon själv kommer kunna vara gravid igen.

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34, blev mamma nästan exakt nio månader efter att hon gift sig med kärleken Michael Teanne. I september 2017 föddes deras dotter Luna Belle, men förlossningen blev dramatisk.

Elena Belle har tidigare berättat att förlossningen tog 48 timmar och slutade med akut kejsarsnitt. Enligt tv-profilen var läkaren chockad av Luna Belles vikt; 4,2 kilo.

– Hon vägde 4,2 kilo. Jag är en tjej på 45 kilo. Efter hela spektaklet sa min läkare att hon aldrig i hela sitt liv trott att jag skulle få en så stor bebis. Hon sa ”det hade inte funnits en chans att du skulle kunnat föda det här barnet vaginalt. Tack gode gud att vi inte prövade det”, berättade hon i Hollywoodpodden.

När Elena Belle häromdagen hade en frågestund på Instagram fick hon flera frågor om de vill ha fler barn.

”Ja, vi funderar på det. Men inte just nu utan först om några år”, svarar Elena Belle.

Hennes dröm är att ha två barn, men samtidigt sitter den traumatiska förlossningen av Luna Belle kvar i bakhuvudet på Elena. Dessutom är hon osäker på om det ens är möjligt för henne att vara gravid igen efter föregående graviditet som kantades av problem.

Elena Belle: ”Funderar på att adoptera”

”Vi vill ha ett till barn, men vet inte om jag kan bära ett till barn då jag hade grova komplikationer sist. Så vi funderar på att adoptera eller skaffa barn genom en surrogat”, svarar Elena Belle ärligt.

Elena Belle svar om fler barn

Elena Belle är desto mer mystisk i sitt svar kring en eventuell medverkan i nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar.

”Det får ni se”, skriver hon med en leende smiley.

Hon var en av huvudpersonerna i den förra säsongen som slutade med ett dramatisk storbråk mellan Elena Belle och Anna Anka. Tv3 har hittills inte meddelat vilka fruar som ska vara med i en kommande säsong av realitysåpan.

Elena Belles dop för dottern Luna

FOTO: TT