Artikeln innehåller reklamlänkar

Elena Belles pik efter händelsen i Svenska hollywoodfruar

Elena Belles pik till de andra hollywoodfruarna

Årets omgång av Svenska Hollywoodfruar i TV3 är i full gång.
Nu ger Elena Belle en pik till de andra fruarna i kvällens avsnitt.
”Gillar ni att prata om folk som inte är med i rummet?” skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Slå på ljud

Elena Belle, 34, blev känd genom sin medverkan i Paradise hotel för snart 15 år sedan. Numera förknippas hon mer med realityserien Svenska Hollywoodfruar i TV3. Höstens säsong av dokusåpan är Elenas fjärde och där får tv-tittarna följa hennes liv tillsammans med Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I Svenska Hollywoodfruar har ett och annat bråk uppstått under årens lopp. Förra året råkade Elena Belle i storbråk med Anna Anka. Det var under en pressfotografering som Anna Anka anklagade Elena Belle för att vara en dålig mamma, därefter sågade hon Elenas klänning:

– Ska du ha den på dig? För jag gillar inte den här bimbolooken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, sa hon då.

Efter händelsen satte Elena Belle ner foten mot TV3 och krävde att de skulle ta sitt ansvar.

– Jag tycker att tittarna ska få sin röst hörd, jag tycker att TV3 har ett ansvar. Jag tycker inte att de ska stödja mobbing, jag tycker att de ska bojkotta Anna Anka och inte ha med henne igen. Om de har det stödjer de ju mobbing och det är något som jag antar att de inte vill stå bakom, säger hon i Hollywoodpodden för ett år sedan.

Inte prata bakom ryggen

Nu har Elena Belle lagt ut ett inlägg på Instagram som antyder att hon inte är helt nöjd med hur snacket går under årets omgång av Svenska Hollywoodfruar. I inlägget tipsar hon sina följare att se avsnittet och förklarar sitt beteende däri.

Och om ni undrar varför jag var så tyst är för att jag inte anser att djupa konversationer involverar att prata dåligt om dom andra fruarna. Vad tycker ni? Gillar ni att prata om folk som inte är med i rummet?” skriver Elena Belle.

https://www.instagram.com/p/B3DJIr6AnUB/

Hennes följare bjuder på blandade reaktioner.

Du sköter dig skitbra och verkar genomsnäll! Men tycker du kan bjuda till dig lite och kanske fråga lite frågor och sådär. Bara för man inte vill prata skit behöver du inte vara helt tyst”, skriver en person.

Man kan, utan att det är skitsnack, ställa frågor, typ: varför tycker du så? Har du tagit upp det med henne /honom? Hur tänker du att det skulle vara bättre? Men ibland kan det vara bättre att bara lyssna…”, skriver en annan.

Svenska Hollywoodfruar visas på TV3 ikväll klockan 21:00. 

FOTO:

SENASTE NYTT!