LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belles nya ord om relationen med maken Michael

26 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Elena Belle och Michael Theanne
Nu talar Hollywoodfrun Elena Belle ut om sin svartsjuka – och talar om hur hon hanterar det i relationen med maken Micheal Theanne.
Annons
Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dotternBrand logo
Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dottern

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34, gjorde sig känd för det svenska folket redan 2005 när hon medverkade i TV3:s dokusåpa Paradise hotel, då under namnet Natacha Peyre. Sedan dess har mycket hänt och de senaste åren har tittarna kunnat följa hennes vardag i USA i serien Svenska Hollywoodfruar. 

För fyra år sedan gifte sig Elena med kärleken Michael Theanne och drygt nio månader senare föddes parets första gemensamma barn – dottern Luna, 2. Sedan dotterns födsel har tittarna inte bara kunnat följa Elenas vardag i Svenska Hollywoodfruar. På Instagram uppdaterar Elena nämligen ofta med bilder på sin vardag som både mamma och hustru.

Elena Belle om svartsjukan

I ett nytt inlägg på sin Instagram talar Elena Belle nu ut om den svartsjuka hon känt i tidigare relationer och hur dåligt den fick henne att må.

”Jag tror på att du lär dig saker i livet längs vägen. Till exempel brukade jag vara väldigt svartsjuk i relationer när jag var yngre. Det gjorde inte endast att jag mådde dåligt men det förstörde också harmonin i förhållandena”, skriver Elena Belle.

Annons

Men efter att ha rannsakat sig själv har Elena kommit fram till att problemen låg hos henne och hur hon kände sig. Numera har Elena jobbat på sig själv och kommit till insikt med sina tidigare problem. Trots att hon ibland fortfarande kan vara osäker är svartsjukan borta sedan länge.

”Jag är fortfarande osäker ibland men jag har kontroll över mina känslor. Nu kan jag inte ens komma ihåg att jag varit svartsjuk varken i min relation eller under andra tillfällen.”, skriver Elena på Instagram och fortsätter:

”För vet du vad? Jag kan inte tävla med världen. Det kommer alltid finnas människor som är sötare, yngre, smartare och mer framgångsrika. Jag är jag och det är nog, om någon väljer mig är det för att de älskar mig och inte någon annan. Så jag väljer att ge dem frihet och ifall de sviker mitt förtroende så får de leva med konsekvenserna.”

Elenas svar om relationen

Fortsättningsvis svarar Elena Belle på följarnas tidigare frågor om hur hon hanterat att maken Michael är borta mycket då han har ett jobb som innebär mycket resande.

”Jag får många frågor om hur jag hanterar att min make reser väldigt mycket. Och svaret är – välj inte en person med det jobbet ifall du inte kan hantera det, svarar Elena Belle och fortsätter:

”Det skulle inte vara rättvist att gå in i ett förhållande vetandes att det är hans jobb och sen börja klaga på det. Jag är lugn med att han gör sitt jobb exakt som han måste göra det, jag litar på honom.” 

FOTO: TT/Magnus Sandberg, Instagram

Annons