Elena Belles nya erkännande om familjetragedin

Elena Belle och maken

Elena Belle drabbades av en stor sorg när maken Michael Theanne dog under en promenad med hunden tidigare i mars.
Samma vecka som Mikael gick bort, förlorade Elena och dottern ytterligare en familjemedlem.
– Idag vilar de båda tillsammans, skriver Hollywoodfrun.
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död
Slå på ljud

I början på mars kom beskedet att den svenska Hollywoodfrun Elena Belles, 34, make, Michael Theanne, plötsligt avlidit – bara 45 år gammal. Den kända musikproducenten ska ha kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Sedan dess har Elena delat med sig om känslorna kring sorgen och hur hon tillsammans med parets gemensamma dotter Luna, 2, ska fortsätta livet. Tidigare har Elena dedikerat ett inlägg på Instagram till sin make, där hon berättar om hur hon ska låta hans minne leva vidare genom dottern.

“Hon såg upp till dig så mycket och kommer att göra det hela livet, för jag kommer berätta för henne vilken fantastisk person du var. Jag älskar dig och kommer att sakna dig för alltid”, skrev hon då till en bild på honom och Luna.

Elena Belles beslut för framtiden

Senare gick hon även ut med ytterligare ett besked, nämligen att hon bestämt sig för att flytta från parets gemensamma hus, då hemmet påminner henne för mycket om Michael.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag bara kan inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam”, skrev hon på sin Instagram story och fortsatte:

”Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker”.

Andra dödsfallet i familjen

I samband med uppdateringarna har följarna skickade massivs med hälsningar och stöd till Elena som nu bestämt sig för att dela med sig av en annan tragisk nyhet.

I ett inlägg på Instagram delade Hollywoodfrun under fredagen med sig om att ytterligare ett dödsfall drabbat familjen. Under samma vecka som maken Michael gick bort, visar det sig att även hans pappa avled, efter en längre tids sjudom.

”Luna förlorade inte bara sin pappa, samma vecka gick även hennes farfar Yves bort (Han var väldigt sjuk). Idag vilar de båda tillsammans. Yves var väldigt snäll och den finaste själen, vi alla älskade honom väldigt mycket och vi kommer alltid att minnas honom. Nu är de båda tillsammans i himlen, Yves och Michael spelar förmodligen golf tillsammans som de brukade göra. R.I.P änglar. Nu är ni på den andra sidan men vi kommer att vara tillsammans snart igen, jag älskar er”, skriver hon.

I kommentarsfältet regnar det nu återigen in styrkekramar och hälsningar från följarna som är chockerade över den stora familjetragedin som drabbat Elena.

FOTO: TV3, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN