Elena Belles nya beslut efter maken Michaels död

Elena Belle och maken Michael

Knappt tre veckor har gått sedan Elena Belles make Michael Theanne plötsligen avled.
I en uppdatering på Instagram story delar nu den svenska Hollywoodfrun med sig om beslutet hon fattat inför framtiden.
”Jag bara kan inte stanna här”, skriver hon.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död
Slå på ljud

I början på mars kom det ofattbara beskedet att den svenska Hollywoodfrun Elena Belles, 34, make, Michael Theanne, plötsligt avlidit – bara 45 år gammal. Den kända musikproducenten ska ha kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Strax efter att amerikanska medier rapporterat om nyheten bekräftade även Elena Belle själv dödsfallet. Sedan dess har hon öppenhjärtligt skriver om den stora sorgen som drabbat henne via sina sociala medier.

Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat”, har hon tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram.

Stora sorgen efter bortgången

Elena Belle och Michael hade varit ett par i sex år. De gifte sig i december 2016 på paradisön Bora Bora och fick nio månader efter bröllopet dottern Luna Theanne, 2. Knappt tre veckor har nu gått sedan det plötsliga dödsbeskedet och Elena Belle berättar på sin Instagram story att händelsen fortfarande är overklig för henne.

”Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och visar dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka.”, skriver hon.

Beslutet för framtiden

Paret bodde tillsammans i en stor villa i Los Angeles som Elena Belle nu planerar att lämna. På sin story berättar hon nämligen att hemmet kommer att påminna henne allt för mycket om det liv som paret levde tillsammans. Istället hoppas hon nu på att hitta en egen trygg plats att bo på, vilket blir hennes stora fokus efter att Corona-karantänen avslutats.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag bara kan inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker. ”, skriver hon.

Elena Belles uppdatering på Instagram story

I en uppdatering på Instagram story delar Elena Belle med sig om tankarna för framtiden. Foto: Instagram

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!