Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dottern

Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dottern – se privata bilderna

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles dotter Luna Belle har blivit två år.
Det firar familjen med ett sockersött födelsedagskalas – med enhörningstema.
”Jag tror Luna hade jättekul idag”, skriver Elena Belle om festen.

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34, gifte sig med kärleken Michael Teanne 2016 och nästan exakt nio månader senare föddes deras dotter Luna Belle. Förlossningen blev dramatisk och tog 48 timmar och slutade med akut kejsarsnitt. Enligt tv-profilen blev läkaren chockad av Luna Belles vikt; 4,2 kilo.

– Hon vägde 4,2 kilo. Jag är en tjej på 45 kilo. Efter hela spektaklet sa min läkare att hon aldrig i hela sitt liv trott att jag skulle få en så stor bebis. Hon sa ”det hade inte funnits en chans att du skulle kunnat föda det här barnet vaginalt. Tack gode gud att vi inte prövade det”, har hon berättat i Hollywoodpodden.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

För ett par veckor sedan postade hon en bild på sig själv och sin dotter där hon funderade på om hon vill ha ett andra barn.

”Mamma och dotter. Tycker ni att vi borde skaffa en flicka till?”.

I kommentarsfältet fick Elena Belle många frågor om hur hon tänker kring detta. Hollywoodfrun berättade då att hon i så fall tänker använda sig av en surrogatmamma.

”Gör man abort om det är fel kön? Förstår inte riktigt”, frågar en följare varpå Elena Belle svarade:

”Nej sjävklart inte, vi kommer förmodligen ha en surrogat eftersom det är riskfyllt för mig att bli gravid igen och då får man välja kön på barnet”, svarar Elena Belle på kommentaren.

Sockersött tvåårskalas

Nu har Luna Belle blivit två år och naturligtvis ställs det då till med ett rejält kalas. På Instagram delar Elena Belle med sig av bilder från kalaset som har enhörnings-tema.

Lunas enhörnings-födelsedagskalas. Jag tror Luna hade jättekul idag. Tack alla som kom och gjorde Lunas dag den bästa”, skriver Elena Belle på Instagram.

På bilderna är Svenska Hollywoodfruns hem fyllt av ballonger i lila, blått och rosa. Där finns även heliumballonger formade som enhörningar och ett stort bord med godsaker till gästerna.

Tårtan är naturligtvis formad som en enhörning och de läckra muffinsen har glasyr i regnbågens färger. Bordet är dukat med servetter i rosa och enhörningsmasker att ta på sig till alla gästerna.

Födelsedagsbarnet Luna Belle själv var förstås klädd för att matcha temat. Dagen till ära bar tvååringen en klänning med en enhörning på och flera lager regnbågsmönstrad tyll.

Och nog ser det ut som att lilla Luna hade roligt på sitt kalas. På bilden har hon ett brett leende.

Bland kommentarerna är det många av Elena Belles följare som är imponerade av tillställningen.

Wow asså den tårtan va ju galet fin, min lilla tjej hade älskat att få den på sin födelsedag”, skriver en.

Men gud! Detta är de gulligaste jag har sett!!!”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram