Elena Belles löfte till dottern Luna – efter makens bortgång

Elena Belle, maken Michael Theanne och dottern Luna

Det var i söndags som Elena Belles make, Michael Theanne, kollapsade under en promenad och avled.
Nu berättar Elena i ett känslosamt inlägg om hennes sista löfte till maken. ”Jag kommer att berätta för henne om vilken fantastisk person du var”..
Slå på ljud

Michael Theanne var ute och promenerade med familjens hund då han 45 år gammal kollapsade i närheten av sitt hem i Los Angeles. Ambulanspersonal kallades till platsen men hans liv gick inte att rädda.  Efter sig lämnar han sin hustru och Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belle, 34, och deras gemensamma dotter Luna, 2.

Strax efter makens död delade Elena Belle med sig av sin sorg i ett ett känslofyllt inlägg på Instagram:

“Michael, min ängel, min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappan Luna någonsin hade kunnat önska sig. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste och mest omtänksamma personen vi träffat”, skrev tv-profilen då.

Elena Belles beslut om dottern

Elena Belle berättar själv om sin make och de minnen som de har delat på sociala medier där hon beskriver Micheal som en glad och positiv person, som var världens bästa pappa åt dottern Luna.

I ett inlägg dedikerat till sin make berättar Elena Belle om hennes beslut att låta hans minne leva vidare genom dottern.

“Det här är av mina favoritbilder på dig och Luna. Hon såg upp till dig så mycket och kommer att göra det hela livet, för jag kommer berätta för henne vilken fantastisk person du var. Jag älskar dig och kommer att sakna dig för alltid”.

Michael Theanne har under sitt liv arbetat med flera stora artister då han bland annat varit manager åt Steve Aoki och Cheat Codes. Nu sörjs vännen och tidigare arbetskollegan världen över.

“Michael jag saknar dig så mycket. Jag kan inte fatta att du är borta. Jag kan inte komma till ro med att du inte är här för att mig att skratta, för att få dig att skratta. Du är min bäste vän”, skriver världsartisten Steve Aoki i ett inlägg på Instagram efter Michaels bortgång.

Dödsorsaken utreds

Vad som orsakat Michaels kollaps är ännu oklart och kroppen ska obduceras för att fastställa dödsorsaken.

– Michael otroligt varma, kärleksfulla och generösa ande påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer att vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vi att få bearbeta den här fruktansvärda och plötsliga förlusten privat, skrev Michael Theannes familj i ett uttalande efter hans död.

Michael Theanne blev 45 år.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!