Elena Belles livsbeslut efter bortgångne makens önskan

Elena Belle

Elena Belle är fortfarande i stor sorg efter att hennes make Michael Theanne hastigt gick bort.
Nu berättar hon om den tuffa processen.
– Jag tror allt blir bättre med tiden, skriver TV3-profilen.

I TV3:s realitysåpa Svenska Hollywoodfruar har tittarna fått en inblick i Elena Belles, 35, vardag i Los Angeles, USA. I mars vändes Elenas liv upp och ner när hennes make Michael Theanne, gick bort, endast 45 år gammal.

Det var under en promenad med familjens hundar som Michael kollapsade. En obduktionsrapport skulle senare visa att han hade drabbats av en massiv hjärtattack.

Makens hastiga bortgång kom som en chock för Elena Belle. Paret gifte sig 2016 och tillsammans har de dottern Luna Belle Theanne, 2.

– Vi pratar om honom dagligen. Michael var en underbar make och pappa till Luna, han älskade sin familj och vi honom, har hollywoodfrun tidigare berättar i en intervju med Expressen.

Livsförändringen med dottern

De senaste månaderna har Elena varit väldigt öppen med vad hon går igenom. I sociala medier har hon ärligt berättat om sorgen efter Michaels död.

Tidigare i vår bestämde sig Elena Belle för att flytta från villan som familjen bodde i när maken levde. Tillsammans med dottern bor hon numera i en lägenhet som de verkar trivas bra i.

”Vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, berättade hon i en Instagram story efter flytten.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Elena Belles nya ord om sorgen

Under en ny frågestund på Instagram väljer Elena Belle att berätta mer om sorgeprocessen.

”Jag försöker tillåta mig själv att känna precis det jag känner. Och det är olika varje dag. Jag tror allt blir bättre med tiden men hur lång tid det tar är olika från person till person”, skriver hon och avslöjar sedan sina bästa tips för att må bättre:

”Försök att vara hälsosam, positiv, träna lyssna på glad musik och åt hälsosamt. Det här är mitt sätt men alla hanterar smärta olika”.

Efter att en följare frågat om hon går i terapi svarar Elena:

”Ja fast på telefon eftersom allt är stängt”.

Elena Belle kommer sedan med ett råd som hon själv försöker leva efter varje dag.

”Försök att fortsätta leva ditt liv. Det är vad de hade velat att man ska göra”.

FOTO: TV3, Instagram