TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elena Belles kärlekslycka med maken Michael Theanne

27 dec, 2019 
Michael Theanne och Elena Belle
Elena Belle och Michael Theanne gifte sig för 3 år sedan.
I samband med deras bröllopsdag väljer Svenska hollywoodfruar-profilen att hylla maken.
– Jag älskar dig för evigt, skriver hon.
Annons
Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dotternBrand logo
Elena Belles lyxiga födelsedagsfest för 2-åriga dottern

Tv-profilen Elena Belle, 34, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2005. Sedan dess har Elena bytt ut festandet mot ett lugnare familjeliv och numera kan fansen följa henne i Svenska hollywoodfruar.

För två år sedan blev Elena Belle och maken Michael Theanne föräldrar för första gången. Dottern Luna har inte bara förändrat TV3-profilens liv, hon har även märkt en förändring i sitt äktenskap.

– Vi kommer varandra närmare, vi litar på varandra på ett helt annat sätt och så, sa hon i ett avsnitt av Svenska hollywoodfruar i höstas.

Så är rollerna fördelade i hemmet

Elena Belle är öppen med att hon och maken har väldigt olika roller i hemmet. Michael är den som jobbar och försörjer familjen, medan hon är hemma och tar hand om dottern.

– Jag tar mer ansvar med Luna. Jag hänger mer med henne. Michael jobbar hela tiden, när han är hemma är det samtal och han måste vara tillgänglig med sitt jobb hela tiden. Han tar ansvar genom att betala de stora grejerna och sådär. Vi har delat upp det på ett sätt som känns bra för båda, sa hon i programmet.

Annons

Elena Belle är nöjd med fördelningen och sticker inte under stol med att hon är en hemmafru.

– Jag är glad med hur det är för jag trivs jättebra med att vara hemmafru.

Elena Belles kärlekslycka med maken

I ett inlägg på Instagram väljer Elena Belle nu att hylla sin make Michael Theanne, detta med anledning av deras bröllopsdag.

”För tre år sedan idag lovade vi varandra evig kärlek på den vackraste platsen på jorden, Bora Bora, där vi hade de viktigaste personerna i våra liv på plats för att bevittna vår kärlek. Idag är vi återigen tillsammans i ett annat paradis. Men vi har adderat en väldigt speciell person, Luna, som blev till på bröllopsnatten”, skriver hon.

Det råder ingen tvekan om att Elena är väldigt kär i maken och i inlägget summerar hon deras år tillsammans.

”Fem år tillsammans och tre års äktenskap med min drömpartner, personen som får mig att skratta, min bästa vän, min drömman, den bästa pappan”, skriver Elena Belle och fortsätter sedan:

”Jag älskar dig för evigt, grattis på bröllopsdagen!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons