Artikeln innehåller reklamlänkar

Elena Belles gravidbesked – 2 år efter dotterns födsel

Hollywoodfrun Elena Belles gravidbesked – 2 år efter dottern Lunas födsel: ”Får välja kön”

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle verkar gå i barntankar.
Men hon ska inte föda själv – och hon vill bestämma vilket kön barnet ska ha.
”Vi kommer förmodligen ha en surrogat.”
Slå på ljud

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34, blev mamma nästan exakt nio månader efter att hon gift sig med kärleken Michael Teanne. I september 2017 föddes deras dotter Luna Belle, men förlossningen blev dramatisk.

Elena Belle har tidigare berättat att förlossningen tog 48 timmar och slutade med akut kejsarsnitt. Enligt tv-profilen var läkaren chockad av Luna Belles vikt; 4,2 kilo.

– Hon vägde 4,2 kilo. Jag är en tjej på 45 kilo. Efter hela spektaklet sa min läkare att hon aldrig i hela sitt liv trott att jag skulle få en så stor bebis. Hon sa ”det hade inte funnits en chans att du skulle kunnat föda det här barnet vaginalt. Tack gode gud att vi inte prövade det”, berättade hon i Hollywoodpodden.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Men nu verkar Elena Belle vilja ha flera barn. På sin Instagram delar hon med sig av en bild på henne och dottern och skriver:

”Mamma och dotter. Tycker ni att vi borde skaffa en flicka till?”.

I kommentarsfältet har Elena Belle svarat en följare hur hon tänker kring hur vidare viktigt könet är på barnet, då hon verkar ha bestämt sig för att det ska vara just en flicka.

”Gör man abort om det är fel kön? Förstår inte riktigt”, frågar följaren varpå Elena Belle svarar:

”Nej sjävklart inte, vi kommer förmodligen ha en surrogat eftersom det är riskfyllt för mig att bli gravid igen och då får man välja kön på barnet”.

Kommentarerna är kritiska

Att den svenska Hollywoodfrun bestämt sig för att hon vill ha en till dotter verkar sticka i fleras ögon. Kommentarsfältet fylls med kritiska kommentarer gällande hur fel det är att uttrycka sig om vilket kön man önskar på sitt framtida barn.

”Det är en bebis du får oavsett och då älskar man den”, skriver en.

”En kille vore väl minst lika skoj?”

”En annan flicka.. Ett annat barn menade du haha? Man kan ju inte bestämma kön”, skriver en annan.

FOTO: TT/Maja Suslin, Instagram

SENASTE NYTT!