Elena Belles första ord om maken Michael Theannes död

Elena Belle om makens Michael Theannes död

Svenska Hollywood-frun Elena Belles make Michael Theanne har avlidit.
Nu skriver Elena Belle själv om den stora sorgen.
”Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skriver hon.

Under natten till måndagen rapporterade den amerikanska sajten Billboard att svenska Hollywoodfrun Elena Belles, 34, make Michael Theanne har avlidit, bara 45 år gammal.

Han ska ha kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv ska inte ha gått att rädda.

”Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa ande påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer att vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vi att få bearbeta den här fruktansvärda och plötsliga förlusten privat”, skriver Michael Theannes familj i ett uttalande.

Michael Theanne arbetade som musikproducent och manager för flera stora artister. Bland andra Steve Aoki och amerikanska DJ:n Deorro. Många av Michaels tidigare kollegor och vänner har uttryckt sin sorg på sociala medier där alla är lika chockade över det plötsliga dödsfallet.

Elenas ord om sorgen

Elena Belle har nu gjort ett inlägg på Instagram där hon skriver om sorgen efter makens plötsliga död.

Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skriver Elena Belle på Instagram.

Hon fortsätter:

Mitt hjärta blöder och jag kan inte tro att det är sant. Men jag lovar dig att jag kommer att låta Luna veta hur fantastik du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för alltid tacksam för den tid vi fick tillsammans och de vackra minnen vi har.

Elena Belle tackar också alla som hört av sig till henne för att visa sitt stöd.

Bland kommentarerna strömmar kondoleanserna in.

Modellen Ella Rose skriver: ”Mitt hjärta är krossat och blöder för er. Rest In Peace Michael. Kommer alltid vara där för dig och Luna.

Kärleksfullt par

Michael Theanne och Elena Belle gifte sig 2016. Det blev ett riktigt sagobröllop för paret som sa ja till varandra på ön Bora-Bora i Stilla Havet. Året efter föddes parets dotter Luna Belle.

De har under sin relation visat sin kärlek för varandra öppet med bland annat många kärleksfulla inlägg på Instagram.

Senast på alla hjärtans dag la Elena Belle ut en bild på dem båda.

Glad alla hjärtans dag till min andra halva. Jag har sådan tur att få tillbringa dagen med dig och Luna. Jag älskar dig”, skrev hon då.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Instagram