Elena Belles familjesatsning – 8 månader efter dotterns födsel: "Inte enkelt"

Svenska Hollywodfrun Elena Belle, 33, har de senaste månaderna haft fullt upp. Förutom att ta hand om dottern Luna som nu hunnit bli åtta månader så har Elena tillsammans med sin bror Josef Peyre lagt ner hela sin själv och hjärta i ett sprillans nytt bikinimärke.

Idén dök upp när de ville uppgradera vad som finns på den svenska marknaden och tillföra mer attityd.

– Inspirationen har vi hämtat från resor till Bali, Ibiza och Brasilien där man ser mer vågade badkläder. Vi tycker att alla kvinnor är vackra och att vi ska framhäva vår beauty och vårt självförtroende snarare än att gömma oss, säger Elena Belle till Hänt.

Samtidigt som de har byggt upp Saltyhair är Elena mammaledig till dottern. En kanske inte helt plättlätt kombination på pappret, och den svenska tv-frun intygar att det funnits ögonblick då ögonen gått i kors även på henne.

– Jag älskar att vara mamma och att vara egenföretagare, men givetvis är det kanske inte en naturligt enkel kombination. Det är tufft med sömnen. Ingenting är i samma rytm som jag är van vid, alltså känner man sig såklart mer trött än vanligt, säger hon och fortsätter:

– Luna är vår bästa maskot. Hon hänger med lite överallt och hon ser ut att gilla det lika mycket som jag!

Elena har startat upp företaget tillsammans med sin lillebror Josef Peyre som arbetar som fotograf. Med i båten finns även hans flickvän Micaela Lager som är produktansvarig.

– Vi kommer otroligt bra överens och har samma visioner. Josef och jag har jobbat ihop tidigare och vet hur vi fungerar, visst stöter vi på problem ibland, men vi kompletterar varandra bra. Though love, säger hon.

Elena Belle har samtidigt haft fullt upp med inspelningarna av den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Där gör bland andra Anna Anka comeback i programmet. Det har helt klart varit en hektiskt period för Elena, något hon hintar om att tittarna kanske även får ta del av i rutan när den nya säsongen har premiär. 

– Kanske får ni även se lite mer av det i programmet… vem vet?

Lycka till önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl, Josef Peyre