Elena Belles familjelycka efter makens hastiga bortgång

Elena Belle

Elena Belle förlorade plötsligt sin älskade Michael Theanne efter en massiv hjärtattack tidigare i år.
Trots att sorgen fortfarande är stor delar nu den svenska Hollywoodfrun med sig av nya ord om familjelyckan.
Slå på ljud

Det har varit en tung början på 2020 för den svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34. I mars förlorade hon sin make, Michael Theanne. Den kända musikproducenten avled plötsligt – bara 45 år gammal, då han kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Elena har flertal gånger publicerat inlägg där hon öppnat upp om den stora sorgen efter sin älskade make. Härom veckan gick Elena även ut med dödsorsaken.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle då till Expressen.

Elenas plötsliga beslut

Efter Michaels bortgång kände sig Elena inte inte längre trygg hemma i den stora villan i Los Angeles där paret tidigare Bode tillsammans. Hon har tidigare förklarat att förutom att huset påminner henne för mycket om maken så känner hon sig dessutom inte bekväm i att bo i villan ensam med dottern Luna Theanne. Därför planerar Elena att hitta ett nytt hem till sig och tvååringen.

”Jag har fått många frågor om varför jag måste flytta. Svaret är att jag inte måste göra det. Men jag är rädd att bo i ett stort hus ensam med en bebis. Jag föredrar att bo i en lägenhet som är övervakad 24/7.

Stora familjelyckan

Elena och Luna försöker nu spendera tiden med sina familjemedlemmar och trots att sorgen efter maken är stor känner Elena lycka över livet med sin dotter. I en uppdatering på Instagram story skriver honom om känslorna över att få vara mamma.

Hur lyckligt lottad är inte jag som fick bli din mamma, mitt allt”, skriver Elena Belle.

Elena Bells dotter Luna

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

SENASTE NYTT!