Elena Belles drastiska beslut efter orden från följarna

Elena Belles pik till de andra hollywoodfruarna

Elena Belle syns nu i årets omgång av Svenska Hollywoodfruar i TV3.
Nu sätter hon ner foten mot de elaka kommentarer hon får i sociala medier.
”Jag har hellre färre följare som är trevliga människor”, skriver Elena Belle.

Elena Belle, 34, slog igenom som 2005 genom sin medverkan i Paradise hotel. Då hette hon Natacha Peyre. Sedermera har hon bytt namn och förknippas mer med realityserien Svenska Hollywoodfruar i TV3. Förra året berättade hon om varför hon bytte sitt namn.

– Jag bytte namn, det är en lång historia. För jag har inte kontakt med min pappa, vi har inte kommit så bra överens. Jag ville byta mitt namn, sen blev det om jag ska byta mitt efternamn så byter jag hellre hela namnet för att det ska matcha, sa hon förra året i programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Nu i höst är Elena Belle för fjärde gången med i Svenska Hollywoodfruar tillsammans med Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.

I Svenska Hollywoodfruar uppstår ibland ett och annat bråk – något som de flesta räknar med.

Men Elena Belle sätter nu ser foten mot de människor som bråkar i hennes egna sociala medier. På Instagram stories ryter hon ifrån rejält mot de som enbart vill sprida negativitet.

”Jag älskar mina följare och de flesta av dem är fantastiska, trevliga, respektfulla och positiva personer. Men det finns några troll som bara besöker min sida för att sprida negativitet, det verkar alltid vara kvinnor från Sverige”, skriver Elena Belle på Instagram story.

Hon understryker att de allra flesta svenska kvinnor är trevliga – men att några sticker ut.

Kommer att blockera

Nu har Hollywood-frun fått nog och meddelar att hon inte kommer att gå med på fler oönskade kommentarer.

Från och med nu kommer jag inte acceptera negativitet på min sida, jag kommer att blocka dem”, skriver Elena Belle och fortsätter.

Jag bryr mig inte om att människor har en annan åsikt än vad jag har, det är helt okej. Men att bara vara här för att attackera mig, min familj och mina vänner är inte acceptabelt längre.”

Elena Belle skriver också att hon är en glad och kärleksfull person som inte vill att andra ska dra ner henne.

Så om du inte gillar mig eller hur jag lever mitt liv, avfölj mig. Jag har hellre färre följare som är trevliga människor. För de flesta av er är alltid så gulliga, jag hoppas ni vett att jag uppskattar er”, skriver Elena Belle.

FOTO: TT